One tree hill


ÅH!
Vad jag älskar den serien. Så himlahimlahimla fin.

(PS. Ny bloggdesign på G)
Kommentarer 0


Testning testning!

Testning testning! Testar att blogga från mobilen, fungerar det? Just nu sitter jag på tåget mot Göteborg! Ska möta upp Klara och Hanna om en timma och sen beger vi oss mot Heden!:) Känner på mig att detta kommer bli en toppendag! Hoppas nu bara att moder natur ger oss lite SOLSKEN!
Kommentarer 1


loving summer


Har varit nere på kusten ett par dagar och har haft det såå bra!
Träffade Hanna och Klara som också har sommarhus där och var med dem hela helgen. Vi har åkt båt, solat, badat, ätit jordgubbar och bara haft det hur bra som helst! Sov över hos Hanna i hennes mysiga sjöbod i Hunnebo och åkte hemmåt i eftermiddags. Imorgonbitti åker jag ner till Göteborg och möter upp Hanna och Klara igen och sen ska vi heja på Falköpingslagen som spelar i Gothia Cup. Heja!
Kommentarer 1


Nexxxt: FALSTERBO!


Hej på er! Nu åker jag strax iväg till Falsterbo och Falsterbo Horse Show med min vän Lisa. Är egentligen inte så mycket för hästar, inte Lisa heller, men vi ska nog kunna sysselsätta oss med annat där nere i Skåne. Jag är förmodligen borta hela veckan men jag är så jäkla oaktiv ändå så ni kommer nog inte märka av det alls! ;)
Håller på med en ny bloggdesign och jag tänkte starta om lite på nytt när jag får in den här!:)
Kommentarer 4