Isabell

Modell: Isabell Härmark Foto: Julia Eriksson (jag)
Utrustning: Canon 550d + Canon 50mm f/1.8
Kommentarer 5


Student i Alingsås!


Cecilia & jag

Ellen, Ellinor, Johanna & jag

Efter att ha virrat runt i Alingsås stad i cirka en timma hittade jag äääntligen fram till mina sysslingar Cecilia och Ellinor. Trots att jag har varit där flertal gånger förut hittar jag aldrig vägen. Jag saknar lokalsinne fullständigt! Cecilia tog studenten, STORT GRATTIS!
Kommentarer 0


OSLO


Fler bilder från Oslo.
Vi besökte slottet, var vid Operahuset, vi gick förbi fästningen, vi var på Aker Brygge, vi åt pizza på Peppes, vi tog bilder med statyerna i Frognerparken och avslutade dagen med kino (bio). Såg den nya Pirates of the Caribbean i 3D i den största biograf jag någonsin sett! + med norsk text såklart, haha!

Under söndagen strosade vi runt på marknader, åt våffla, träffade Jessie och drack kaffe på Oslo mekaniske verksted innan jag satte mig på bussen tillbaka mot Sverige igen. Hade en toppenhelg hos Emelie & Jennifer och längtar efter att åka upp dit igen!
Kommentarer 2


Smått & gott


Plommontomater. KAN BARA INTE FÅ NOG. Bara denna veckan har jag slukat 3 paket helt själv! Tomat-narkoman är vad jag är, och det har jag varit i hela mitt liv. Så himla gott!

Har jag precis kommit hem från ett dubbelt träningspass med mina små vildar. 10 stycken var dom idag. Pjuuh. ÄR HELT SLUT. Nu ska jag vila & få mig min dagliga dos av One Tree Hill och sen vila ännu mera!
Kommentarer 1


Operan


I lördags var vi på citytour och turistade runt om i Oslo , vi var bland annat på Operahuset som var otroligt fint! Blåsten yrde något kolossalt och jag blev alldeles bländad av den vita marmoren. Men wow! Allt var bara så vackert! Allt glas, den vita stenen, bergen borta i horisonten, havet, magiskt!
Kommentarer 2


OSLO


Har för första gången i mitt liv besökt vårat grannland Norge. Detta var dessutom första gången jag reste utanför landet utan mina föräldrar. Jag har varit i Oslo och hälsat på mina kusiner Jennifer och Emelie över helgen, och har haft det kalasbra!
Kommentarer 1


ELEVENS VAL
Har precis avslutat våran Elevens val-vecka i skolan,
under Elevens val-veckan får man välja valfritt ämne och ha det hela dagarna i en vecka. Jag har haft syslöjd! Jag har sprättat upp nagelband och tagit 30 blodprov på samma gång när jag provat en endast nålad klänning. Det är tufft att vara syslöjdare!

Har hur som helst sytt en klänning som jag visar er om ett par dagar :-)
Kommentarer 2


TJOHOOO!


Fick MVG i både fysik och matte nationella så gissa om jag är GLAD!
Kommentarer 1


Knaskompisar


Haha tycker om er
Kommentarer 2


Hey bananaz


Träningarna gick fina fisken!
Från och med idag fram till sommaren är jag anställd tennistränare för dessa två grupper med killar i 8-9årsåldern! Ska bli jättekul att få träna dem. Som jag berättade, så ska jag även jobba i tennishallen i sommar. Fast då är det lite mer vaktmästarsysslor som gäller, sköta banorna och inomhushallen, svara i telefon, ta in post, sälja glass, vara tillhands vid läger samt funktionär vid cuper osv. Mitt första jobb!

Ikväll ska jag träffa Saris och Claris! Myspys
Kommentarer 1


Back on the track


Annie tog denna bilden på mig när vi tränade förra helgen

Godmorgon! Ville bara ursäkta för det dåliga bloggandet här på sistone. Jag har haft krångel med min dator men nu är allt som det ska och jag är tillbaka på banan igen! Ska strax in till tennishallen och träna två grupper, sen ska jag på ett möte angående mitt sommarjobb! Har jag berättat det? Jag har fått sommarjobb i tennishallen!
Kommentarer 1


SpexoutfitI tisdags hade vi spexfoto i skolan och så här såg jag ut! Ser ni vem jag försöker likna?

Hermione Granger är det! Hade tyvärr ingen tillgång till en sån där ball trollkarls-klädnad men fick istället försöka sätta ihop en engelsk skoluniform, som dom också använder på Hogwarts.
Hade på mig svarta knästrumpor, mammas klockkjol, en vit skjorta med röd- och guldrandig slips, pappas v-ringade tröja som jag dessutom fäste Gryffindor-loggan på. Vågade och tuperade mitt hår för att få Hermionerufs ;) Två Potterböcker i famnen + en trumpinne från musiksalen som trollstav! Inte behövde väl jag något Polyjuice-elexir för att förvandlas..;)
Kommentarer 3


Harry Potter och Dödsrelikerna


Har nu läst ut den sjunde och sista boken i Harry Potter-serien, Dödsrelikerna. Den var precis som alla andra böckerna helt fantastisk, lysande, fenomenal, enastående, sagolik. Och precis som i alla andra böckerna överraskar J.K Rowling mig som bara sjutton! Den slutade inte alls som jag trodde! Och alla de rykten jag hört angående slutet visade sig både vara sanna och osanna.
Jag har försökt skjuta fram den här läsningen så himla länge. Har försökt "spara" på berättelsen. Jag kan inte få nog och det känns riktigt tråkigt att allt är slut nu...

Hur som helst, om ni inte har läst Harry Potter-böckerna - GÖR DET! Det finns en anledning till varför de har fått så mycket uppmärksamhet och är kända över hela världen.
Kommentarer 1


Gotta love spring


Detta måste vara den bästa våren nånsin eller? VILKET VÄDER! Underbart!
Kommentarer 0


Under ytan i ThailandHär är undervattensbilderna jag lovade! Bildkvalitén är lite sådär alltså. Grådaskiga och det gick inte direkt att göra något åt det. Jaja. Ni får helt enkelt föreställa er allting 100x finare.

De första är 3 från snorklingen utanför Rock Island. Nummer 2 är kanske inte den allra charmigaste men äsch! Där fanns de största sjöstjärnor jag någonsin skådat och massor av fiskar som inte var ett dugg rädda för att komma nära. På bild 6 kan ni se det hur den gigantiska bergsväggen reser sig upp ur havet som tillhör den fantastiskt vackra ön Phi Phi Ley. Bilden på mig & bilden på min bror är tagen på samma plats. Den sista är på Hanna & Vera i poolen.:)
Kommentarer 4


Tennis

Idag har jag spelat min första utomhusträning för säsongen,
Trots regnet & kylan var det alldeles alldeles underbart. Att sätta foten på tennisgruset igen, höra det knastra under fötterna, känna lukten av det.. Och sen springa som en idiot på det. Åt höger, åt vänster, fram på nät och tillbaka. Haha. Men jag älskar det något innerligt! Och idag insåg jag hur mycket jag har saknat utespelet. Tennis är den enda sporten jag hållt fast vid under flera års tid. Att hela tiden vara på tårna, se bollen komma mot en, baksvinget, snabbt ställa sig i rätt läge, slå igenom slaget och BOOM! Iväg! Forehand cross 10 cm över nät träff strax innanför baslinjen. Älskar känslan.
Nu hoppas jag att snabbt komma in i det nya spelet (bollarna studsar snabbare och högre på grus). Taggad till tusen!

ps. är texten i inlägget fet för er? För det blev den helt plötsligt för mig av någon anledning. Dock normaltjock i kursiv. Konstigt...
Kommentarer 2


I FredagsMin fina vän Mette blev under påsken 16 bast och i fredags firade vi det litetgranda. Vi var hemma hos henne i hennes göörmysiga hus precis vid Hornborgasjön och åt massor av gott. Skyhög mysfaktor på det!
Kommentarer 1