Grattis Nathalie 17 år!


Födelsedagsfikan övergick till FIFA-kväll med pizza och thaikäk med BÄSTA TJEJERNA :)
Kommentarer 4


what ive been up to lately

Ett litet ihop-plock från senaste tiden. Hungergames läste jag ut fort som ögat, måste ner till stan och köpa fortsättningen ASAP.
Kommentarer 0


Leva & Bo-mässan
Nu är det slut! Riggning och förberedning skedde måndag, tisdag, onsdag och torsdag och själva mässan ägde rum fredag och lördag. Det har varit en fullspäckad vecka för mig, då jag både har gått i skolan samtidigt som jag jobbat nästan 30 timmar. Eventfix kan vara ganska krävande dessutom, MEN, så roligt jag har haft! Vi var ett grymt Crew-team på cirka 12 personer och vi har haft riktigt skoj denna veckan! Det blev en superlyckad mässa med lite drygt 10 000 besökare. Inte illa det!

Kommentarer 0


Leva&Bo-mässa i Falköping


Denna veckan är jag superbusy! Hela veckan, varendaste dag, jobbar jag på Leva&Bo-mässan som äger rum här i Falköping i helgen. Massor att göra. Men det är så jag gillar det! Vi har åkt runt och hämtat grejer i hela stan, lass efter lass efter lass. Nu har vi riggat upp det mesta. Imorgon kommer de cirka 100 företagen för att sätta upp alla montrarna. Spännande! På mässan kommer bl.a Blondinbella, Göran Persson, Charlotte Perrelli, läs mer om mässan här.

Kommentarer 2


Björkskogen


Fotopromenad i en björkskog hemma hos mig. Det gör mig lycklig i hela kroppen att se hur knoppar slått ut på träden, att vårblommor tittar fram här och där, att den frusna bäcken har smält och vattnet börjat porla genom skogen igen. Älskar ljudet från bäcken.

Idag är sista dagen på ett långt och skönt lov. Jag har mest tillbringat min tid i min säng med en förkylning som inte verkar vilja ge sig. Men det gör inte så mycket. Jag behövde vilan. Men nu får förkylningen gärna försvinna! En intensiv vecka väntar, och jag behöver vara stark i kroppen om jag ska orka. Hosta försvinn!
Kommentarer 1


Crêpes


Idag testade jag att göra franska crêpes. Liknar vanliga pannkakor, fast receptet ser lite annorlunda ut och crêpsen är något tjockare. Gott blev det hur som helst! Påminde mig om Paris i höstas, då slank det ner en sån här nästintill varje dag. Vi köpte dom i små stånd som alltid fanns inom synhåll, där dom lagades på stora stekplattor och wrappades ihop med valfri fyllning. Nutella banan blev en favorit. Imorse körde jag på frukt och bär, inte så tokigt det heller!Kommentarer 2


The Hunger Games


Har precis påbörjat denna! Ni har säkert hört talas om den. Filmen hade premiär nu i slutet av Mars och jag har hört att den är grymt bra! Jag tänkte läsa boken först, hoppas den är lika bra den.

Någon som har läst/sett filmen?
Kommentarer 2


Vårtecken


Idag fick jag äntligen komma utanför huset efter att ha varit riktigt dålig ett par dagar. Jag och Mamma gick en promenad och upptäckte en äng som jag aldrig nånsin varit på, trots att jag i hela mitt liv bott bara några hundra meter bort. Det var spännande. Hittade en fin blomma också!
Kommentarer 6


God morgonHar gått på påsklov efter några intensiva veckor i skolan. SÅ SKÖNT med lite lov. Har åkt på en dunderförkylning igen. Eller ja, den försvann nog aldrig helt. Hur som helst, ska unna mig en dag i sängen och bara strunta i alla måsten idag. Välbehövligt känner jag. Har startat dagen med en god frukost och har nu laddat upp med värmekudde, näsdukar och halstabletter och en film. Ha en bra dag!
Kommentarer 1