Montmarte
Insåg att jag inte har publicerat alls många bilder från min resa till Paris i oktober.

De hamnade på min Flickr, men aldrig här på bloggen. Kanske ploppar upp lite allt eftersom framöver!
Här är 3 bilder från Montmarte, som är ett av de mer konstnärligare områdena i Paris (å andra sidan är hela Paris ganska konstnärligt enligt mig). Hur som helst, väldigt vackert! Väldigt franskt.
Kommentarer 0


17


Idag blir jag 17! Tiden går fort minsann!
Kommentarer 2


bro


Min lille plutt! eller ja, liten och liten, med sina 15 centimetrar längre än sin storasyster är han inte så liten längre. Fortfarande min Antonito!

Hej bloggen! Det rent utav ekar tomt här! Hur som helst rullar allt på väldigt bra. Trivs mycket bra med tillvaron just nu, trots att jag har asamegamycket i skolan och mitt - hittills- livs, tuffaste schema! Fast äsch. Ska jag nog klara.
Kommentarer 2


Min hemsidaHär är en liten sneakpeak från min hemsida som jag har kodat och skapat HELT på egen hand.
Detta är mitt livs första projekt i webdesignskursen som jag läser i skolan. (Det äger att ha webdesign i skolan!). Betydligt klurigare än bloggdesign eftersom jag inte har några som helst mallar att gå efter. Noll. Zero. Helt blanco helt från scratch. Hemsidan är ännu inte publicerad på nätet men det ska den bli. Jag håller er uppdaterade!
Kommentarer 1


God bless Skype


Side by side or miles apart, dear friends are always close to the heart.

Tack gode Gud för skype.
Blev två timmars samtal igår och likaså idag! Så himlans längesen jag pratade med Hannisen och Klarisen så det var extremt välbehövligt just nu, hade en hel del att catcha up.
Har skrattat så jag fått ont i magen! Saknar er och längtar tills ni kommer till Sverige!

Kommentarer 1


Mirelle Gustavsson


Model: Mirelle Gustavsson Photo/Edit: Julia Eriksson (Jag)
Make-up & styling: Moa Blomgren

Slänger upp en bild på Mirelle! Denna togs i lördags när vi hjälpte Moa med hennes skolprojekt. GRYMT blev det! Moa är en fantastiskt duktig stylist och Mirelle är döööösnygg.
Kommentarer 1


Imorgon står jag på en scen


Imorgon står jag på en scen framför en folksamling på 100 personer. Dessa personer är niondeklassare och som elevambassadör har jag fått i uppdrag att berätta för dem om min skola. Kan inte riktigt avgöra om pirret jag känner i magen är en härlig känsla eller tvärtom. Hur som helst tycker jag det är roligt att utmana sig själv ibland och göra något man egentligen inte vågar. Det stärker en.
Kommentarer 4


New year´s eve


Var och såg New Year´s Eve på Saga i Skövde med tre kära vänner i söndags. Jättemysig film med tonvis av bra skådisar som t.ex. Ashton Kutcher, Lea Michele, Katherine Heigl och Hilary Swank. Rekommenderar starkt!
Kommentarer 1


Och där var det slut på det roliga
Gamla bilder fast med ny redigering i mitt nya älskade Photoshop CS5 - LOVE!

Sitter just nu och jobbar på mitt webbdesigns-arbete. Riktigt skoj egentligen, fast efter att ha suttit och kodat i några timmar nu så börjar det snurra i mitt huvud. Är lite stressad på samma gång, så mycket att göra och så lite tid. SÅ TYPISKT att låta allt ligga och vänta till det allra sista innan skolstarten. Någon som känner igen sig kanske? Fast faktiskt så är jag ledig imorgon också. Studiedag. Så så skönt.
Kommentarer 1


Glöm inte att följa mig på weheartit.com


Klicka på bilden för att komma till min sida där jag postar både egna bilder och samlar inspiration.
Kommentarer 0


Tänkte bara....Önska er ett Gott nytt år!
Kommentarer 0