Tjejmys

Fredagsmys när det är som bäst! Tre vänner som jag träffar påtok för sällan, tacos och Harry Potter (Flammande bägaren & Dödsrelikerna del 1) förgyllde min fredagkväll och natt. Mys x1000.
Kommentarer 0


Fotografisk Bild - LINA

Fina Lina. Börjar sakna fotolektionerna nu. Eller snarare, det börjar krypa i fingrarna på mig! Och i nuläget, i detta förfärliga vintermörker, är fotoklasserna nästintill de enda timmarna som jag har möjlighet att fota i dagsljus.
Dessvärre dröjer det till januari innan lektionerna börjar igen. Nåja. Skönt med håltimmar också, hör inte till en teknikares vardag direkt!
Kommentarer 1


OSLO

Eftersom jag inte har några nya foton, redigerar jag gamla. Här är ett par från min vistelse hos kusinerna i Oslo förra året! Observera att alla bilder inte är tagna av mig.
Vill tillbaka! Gillar Oslo. Tror nog minsann jag tänker bosätta mig där ett år eller två, när jag har tagit studenten och sådär.
 
På tal om nya bilder, ska jag ta några nya as soon as possible. Dessvärre är vintermörkrer och skolgång inte den bästa kombon. Mörkt när jag åker iväg och mörkt när jag kommer hem. Suck.
 
 
Kommentarer 1


VÅGA PROVA

HAR EN SPÄNNANDE SAK ATT BERÄTTA. I förra veckan var jag i Göteborg på audition för en modevisning som kommer äga rum på Världskulturmuseet i April. Och gissa vad?! En av de 30 designers som ska visa upp sina plagg valde mig som sin modell! Woaah!
Trivs ju egentligen bäst bakom kameran, men varför inte testa något nytt? VÅGA PROVA.
 
Kommentarer 1


Svensk sommar när den är som bäst

 
SNÖ OCH JUL I ALL ÄRA, men det finns ingenting som slår en solig, svensk sommar. Denna kvällen är ett perfekt exempel, tjejgänget samlat, engångsgrillar, dopp i sjön, beachvolley och håkan hellström. MYS till 1000!
Kommentarer 0


PLOMMONLILA

Nyaste tillskotten. Plommonlila it is!

Lustigt hur skolan kändes riktigt rolig idag. Förmodligen för att all skolångest är som bortblåst för tillfället. Dock drar pluggmarathonet igång snart igen - men tills dess skall jag njuta till 100! En annan anledning skulle kunna vara de ruskigt långa håltimmarna (=kvalitéstid med bästa kompisarna) som dykt upp på mitt schema. Klagar inte!
Kommentarer 1


TAKE ME HOME TOUR

I ALLRA ALLRA sista minuten lyckades jag få tag på tre biljetter till 1D's TAKE ME HOME TOUR. Så glad!! I maj far jag, Lovisa och Isa till Sthlm för att se vårt beloved one direction. WIHO!
Kommentarer 1


Father's day

Jag och pappsen är ensamma hemma, så överraskade med nybakade scones till frukost. Mums!
Grattis till alla pappor idag!
Kommentarer 0


HIGH FIVE

HAR INTE EN ENDASTE inlämning att skriva, uppgift att räkna eller prov att plugga till i helgen. Ni skulle bara vilken otrolig lättnad, glädje jag känner. De senaste veckorna har varit tuffa. Har inte haft många minuter ledigt och har ibland varit nära att bryta ihop. Men jag gjorde det! HIGH FIVE. Nu har jag en FRI helg och det skall tas tillvara på: tjejkväll!
 
Kommentarer 3


Operation bli-av-med-benhinneinflammationen

Ni som har hängt här ett tag, vet att jag har haft otrroooligt jobbigt med mina benhinnor. De var inflammerade mer eller mindre hela förra innesäsongen och nu - när vi har börjat spela inomhus igen - har det kommit tillbaka. Nu hoppas jag att mina tennisskor plus neoprenskydd blir lika med friska benhinnor.
Kommentarer 1


hemmakväll

Hemmakvällar är helt klart underskattade!
Har haft huset för mig själv ikväll och har bara myst och unnat mig riktigt. Tacos framför en tonårsrulle och nu popcorn och ett Pretty Little Liars avsnitt.
 
Hoppas ni alla haft en lika bra fredag som jag.
Slutade så tidigt som 10.00 (inte alltför vanligt förekommande. läs: har aldrig hänt förr), tog tillfället tillfånga och hoppade på ett tidigt tåg till Göteborg där jag gjorde något väldigt spännande..:) Ni får veta mer om detta senare! Hann även en fika med min kära syssling som jag inte sett på tusen år. HUR mysigt som helst.
Kommentarer 0