Skriva liten lista..

Först och främst, TACK!! för alla mail och kommentarer angående fotografering i inlägget nedan. Jättekul! Sitter och planerar fotosessions nu, superexcited! Kommer tyvärr inte kunna fotografera allihopa, men ska göra mitt bästa!
 
Just nu sitter jag och packar, eller snarare skriver en packlista! Snart far jag iväg på en liten semester och det känns otroligt lägligt nu i höstkylan. Brr!
Kommentarer 1


VILL DU BLI FOTAD AV MIG?

FOTOSUGEN! och insåg precis hur längesen det var jag gjorde en TFP-fotografering (en fotosession där varken modell eller fotograf tar betalt, endast som ett samarbete för att fylla på sina portfolios). Så om det finns något intresse av att stå modell där ute, posta en kommentar här nedan eller maila juliasphoto@live.com
Kommentarer 12


SUPEREXCITED

Ser fram emot att börja läsa på min nya favoritkurs, Fotografisk Bild 1!
Kommentarer 0


American mellanmål


Testade att göra mina pannkakor på amerikanskt vis idag. Hade till och med sirap på! MUMSFILLIBABA! - Jättegott blev det! För att inte tala om mättande! Orkade inte ens äta upp mina tre...
 
Kommentarer 0


Skulle inte ha något emot...

...att vrida tillbaka tiden HIT. Idag har det varit riktig höstkyla - blä!
Kommentarer 0


TENNIS

Mot hallen!!
Kommentarer 1


NEW IN

Jeans, BikBok / Tröja, VeroModa / Skinnjacka, Jofama by Kenza / Heels, D for Dasia (Scorett) / Scarf, Wannabees
 
Titta vad jag fick med mig från Göteborg i helgen - en Kenza 3!! I'm in love
Kommentarer 3


Coppet


En liten flashback till Schweizresan i juni. Längtar tillbaka! På första bilden kan ni se Alperna och på andra har ni Jurabergen. Mitt emellan ligger Coppet, området där Klara bor, liksom omringat av de majestätiska bergen. Hur najs!

Kommentarer 2


summer-up

Jisses vad denna sommaren gick fort! Trots det ganska dåliga vädret har jag haft en underbar sommar!
Min fina David tog studenten, jag firade midsommar enligt tradition med släkten och bästis i Kungshamn, jag flög ensam till Schweiz för reunion med min favorittrio, Klara och Hanna. Hade några UNDERBARA dagar där nere. Spelade en hel del beachvolley med Världens-bästa-tjejer, var i Falsterbo - fick tyvärr ingen sol, men en hel del fest! Åkte direkt till Kungshamn för att träffa Schweiz-tjejerna igen, som var på besök hos Klara. Var på Gothia Cup, spelade tennis. Tog en weekend i Davids stuga när han hade en veckas ledighet. Hade en underbar helg! Tog en tripp till Kungshamn igen! Solade och badade om dagen och hängde på favvo-klippan med vänner om kvällen. Sen tog jag bussen till Lysekil för att träffa Louise, Elisabeth och Amanda. Vi hade kanonväder så blev en hel del sol och bad där med, lite fest också. Louise och Victoria kom och hälsade på mig i Kungshamn i några dagar - tyvärr hade vi inte lika bra tur med vädret då, men vi hade det mysigt i alla fall. Sen åkte jag till Cypern med min pojkvän! En vecka full av sol, bad, god mat och bästa tänkbara sällskapet.
 
Nu ser jag fram emot hösten!
Kommentarer 1