Knoppar och blad

 
Maj har varit en helt galet intensiv månad.
Precis som varenda år är det en hel hög med prov som ska pluggas till och inlämningar som ska skriva såhär strax innan det är dags att gå på lov. Efter kontant matteplugg i några dagar och matteprov idag firade jag och några klassisar med kulglass i solen. Välförtjänt!
Unnade mig dessutom en helt pluggfri eftermiddag. Så nu när jag för en gångs skull hade tid, passade jag på att knäppa några bilder nere vid vår damm. Nu har äntligen träden fått sina blad och jag hade nästan glömt bort hur fantastiskt vackert det blir med allt det gröna♥
 
Kände att det var dags att byta ut december-headern mot något nyare. Känns ovant med en så mörk blogg, kommer nog ändra igen inom kort. Får duga tills vidare!
Kommentarer 3


Raol Wallenberg Academy for Young Leaders

 
Såhär såg det ut för någon månad sen..
..när jag satt och skrev min antagning till Ledarskapsprogrammet med Raoul Wallenberg Academy for Young Leaders tillsammans med Sveriges Elevkårer. Och gissa vad - jag kom med! Hade nästan tappat hoppet helt när pappa kom hem med brevet imorse. Slet upp det och till min stora lycka var jag antagen! Utbildningen äger rum på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket i sommar och jag tror den kommer att ge mig mycket gott. Exalterad till max!
 
 
Kommentarer 2


Lördagsmorgon

 
Idag var morgontennisen inställd, så därför fick jag för en gångs skull chansen att sova ut min lördagsmorgon.
Vaknade såklart vid åtta ändå. Men att slippa slänga sig upp ur sängen, dra på sig första bästa träningsouffit och ta en banan på vägen, var himla skönt.
Istället begav jag mig ut på en kortare joggingtur. Tråkigt nog är mina benhinnor fortfarande inte (sen ca 6 månader) riktigt bra. Har försökt med allt, men inget vill hjälpa! Om det är någon som har några tips, tas det tacksamt emot! Unnade mig dessutom en riktig frukost. Turkisk yoghurt, bär och kokosflingor!
Kommentarer 4


Valborg

 
Firade valborg med fina vänner hemma hos mig.
 
Kommentarer 1


YES!

 
Säg hej till nybliven ordförande!
I fredags beslutade sig elevrådet på min skola att omorganisera sig till en elevkår, och gissa vad? Jag blev vald till ordförande för nästa år! Känner mig så ärad och är otroligt tacksam för detta förtroendet. Ska göra mitt absolut bästa för att få en bra start på Ållbergsymnasiets Elevkår. Grymt peppad inför kommande verksamhetsår!
 
Kommentarer 0