UPDATE

 
Har haft en toppelitoppenbra vecka! Först och främst har jag fått ett fantastiskt besked om att jag kommer få en fast anställning på H&M. Superglad för det är jag såklart! Dessutom var det varusalg på jobbet, det vill säga superduperrea för oss som arbetar på lagret. Klippte bland annat till på en hatt och en vit stickad för 10 kronor. Helt OK! På minussidan denna veckan blev ett litet snedsteg på en löptur som ledde till en enklare stukning. Men jag har blivit omlindad ordentligt och hoppas på att vara på banan snart igen. Så, en liten uppdatering där! Hörs snart!
Kommentarer 0


Höstsol

 
Det konstanta regnet och de gråa molnen tog sig ett snabbt avbrott och bjöd igår på solsken och blå himmel.
Trots att jag inte kände mig vidare pigg i kroppen, pallrade jag mig under eftermiddagen ut på en kort promenad för att få lite D-vitamin och frisk luft. Passade på att strosa iväg på okända gator för att lära mig staden lite bättre. Vet dock inte om det gav mig så mycket, kändes mest som att jag gick runt i cirklar. Nåja. Värt ett försök. Min kära vän Lisa är uppe i Oslo och har sovit hos mig i ett par nätter. Och om två veckor flyttar hon hit på heltid! Wie!
Kommentarer 0


THIS IS IT

Nu har jag gått på promenad med kameran i Kuba Park, som jag nämnde i något tidigare inlägg. Så vackert!
 
Förälskar mig i den här staden mer och mer för varje dag som går. Oslo är verkligen en storstad och en småstad på samma gång. Med mängder av parker, som denna på bilderna ovan, med stora villor och trädgårdar supercentralt belägna och för att inte tala om barrskogen som ligger bara några minuter bort med t-banan. Samtidigt lever staden dygnet runt. Rustrafik och folkmyller och höga skyskrapor. Älskar kombon.
 
 
Kommentarer 0


#söndag

 
Och så var det söndag igen. La mig relativt tidigt igår och sov läänge. Legat lite på minussidan med sovtimmar det senaste, så detta var precis vad jag behövde! Min roomie Sindre har sin födelsedag idag, så vi ställde till med våffelbrunch för att fira lite. Supermys! Idag blir det nog ingen vidare produktiv dag. Vilket söndagar inte ska vara heller! Men solen skiner och antagligen blir det en tur till Sognsvann och en liten löptur med tjejerna i kollektivet. Ska vara väldigt vackert där, så det blir nog trevligt. Ha en fin dag vänner!
Kommentarer 0