kollektivet

 
Innanför denna röda port och en trappa upp, som för övrigt är så sne och skev att man blir yr varenda gång man använder den (jag undrar vad mina ingenjörslärare på teknikprogrammet skulle sagt), finnes mitt nya hem!
Jag har flyttat in i ett kollektiv på totalt 8 personer, varav 4 gutter och 4 jenter. Samtliga, förutom jag då, är norska och de flesta är studenter. Dubbel win för mig som får öva norskan dagligen och får ta del av det ljuva studentlivet! Vi bor i en stor lägenhet med 8 sovrum, totalt tre badrum, två korridorer och ett gemensamt kök slash vardagsrum. Jag bor i det allra minsta sovrummet på cirkus 8 kvadratmeter, men som ligger lite avsides från de andra och vätter mot innergården. Jackpot!
Var allt lite nervös för att flytta in i en lägenhet med 7 helt främmande människor (innan jag kom hit hade jag inte träffat en enda utav dem, visste inte ens deras namn), men so far trivs jag kanon! Vi umgås ibland om kvällarna, men man kan alltid få egentid på sitt rum om man känner för det. Perfa! Vi snakkes!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback