Nytt hem, nytt jobb och ny stad.

 
Hallå där! Nu har jag varit lite oaktiv här igen, men vet ni vad jag har gjort? Jag har flyttat! För två veckor sedan tog jag mitt pick och pack och flyttade till Oslo. Liksom så många andra svenskar här, är min plan att jobba i sisådär 1 år för att sedan ge mig av och se mig om i världen.
Jag bor på alldeles för få kvadratmeter i ett kollektiv med sju norska ungdomar som studerar/arbetar. Vi bor supercentralt i ett område som heter St.Hanshaugen med promenadavstånd till det mesta. Jag jobbar genom ett bemanningsföretag, och fick under min första vecka vara i IKEA's restaurang och och därefter, och förhoppningsvis ett tag framöver, är jag på H&M's lager där jag plockar och packar kläder för Weekday, Monki och COS. Trivs fantastiskt bra än så länge! Oslo är så mycker mer spännande än vad jag trodde. Uppdaterar snart igen! XO

 


Emiza

fina bilder

2014-09-23 @ 14:31:03
URL: http://emizas.blogg.se/
julia

vilket bemanningsföretag? oerhört tacksam för svar på min mail, är nämligen också i oslo där jag nu ska börja jobba på kappahl som inringade till att börja med, men letar ju såklart efter något heltid, därför är jag ute efter tips;)

2014-10-07 @ 21:52:26Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback