Inca Jungle Trek: la finale!


Dag 4, sista dagen. Tidig uppstigning 04.00 för att traska bort till ingången till vandringsleden upp till Machu Picchu. Totalt mörker och spöregn. Inte jättenjutsamt vill jag påstå, men nu skulle vi göra det här! Vi började vandra uppför trapporna som var branta, ojämna och fruktansvärt jobbiga. Stannande många gånger för att hämta andan, dricka vatten och hostan som jag fortfarande har (efter en månad! sjukt!) gjorde inte saken enklare. Nåväl. Vi var inte direkt snabba, men tillslut nådde vi toppen. Woho!
Lyckades till en början inte hitta vår grupp i allt folkvimmel så vi vandrade runt ensamma en stund. Ändå är detta lågsäsong och inte lika mycket folk som det vanligtvis är. Måste vara helt galet på högsäsong. Tillslut fann vi resten av gruppen och vandrade runt bland ruinerna och tog en massa foton. Det var verkligen en häftig plats. Helt obegripligt hur de lyckats bygga allt.
Vi valde att ta bussen ner, för nu var vi trötta. Tog även tåg till Hidroelectrica där vår van väntade på oss. En sträcka vi egentligen också skulle gå, men som sagt, för trötta. Resan med van tillbaka till Cusco var en av de jobbigaste resorna hittills. Otroligt dålig väg (gick inte att sova), det var trångt och resan var sisådär 7 timmar eller något sånt. Men, tillslut kom vi tillbaka till vårt hostel och fick äntligen sova. Så skönt efter 4 otroligt intensiva men helt fantastiska dagar.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback