På återseenade, Rio!

Detta skulle publicerats för en vecka sedan, men i brist på bra wi-fi publiceras det inte förrän nu.
 
Efter två veckor i Rio är det nu dags att fara vidare. Rio har varit ett utav mina absoluta favoritställen.Trots att vi aldrig stannat på en och samma plats så länge som vi har gjort här, känner jag mig inte helt färdig och det känns lite vemodigt att lämna. Vår tid här har varit väldigt intensiv, på gott och ont. Mycket fest, både dagtid och nattid, varvat med sightseeing varvat med strandhäng. Mycket kul hela tiden, men emellanåt måste man ju faktiskt vila också.
Nu har jag och Anna skiljts åt för en vecka. Hon är kvar i Brasilien och ska utforska detta fantastiska land lite mer och jag är i skrivande stund påväg till Panama. Känns lite konstigt efter att ha hängt tillsammans mer eller mindre 24/7 de senaste tre månaderna, men det ska nog gå helfint. Anna reser tillsammans med de två svenska tjejerna vi delade rum med i Rio och våra Uppsalavänner anländer till Panama dagen efter mig, så vi är inte helt ensamma.
Nu är vi alltså precis i mitten av vår resa och nu lämnar jag Sydamerika för att spendera resterande månader i Centralamerika. Nu väntar stränder, kristallklart hav, sol och värme och palmträd. Vi har också tänkt pröva på att surfa och försöka ta dykarcertifikat. Sjukt taggad!! Men innan jag anländer till Panama väntar 10h layover för mig i Colombia, inte lika taggad, men vid detta laget är man ganska härdad så det ska nog gå bra. Hörs snart!


Anonym

hej

2016-10-22 @ 16:55:46Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback