Panama City

 
En vecka i Panama har gått. Min vistelse här började lite jobbig. Efter många timmars resande anlände jag till mitt hostel 01.30 (brasiliansk klocka 04.30) som en zombie. Vaknade med rödflammiga ben och utslag överallt och fick lite smått panik över att jag sovit i en säng med vägglöss, vilket inte är helt ovanligt på hostels här. Lyckligtvis var detta inte fallet. Vad som bitit mig är ännu oklart, men efter en dag var allt puts väck. Väldigt tacksam, för det kliade något fruktansvärt och det såg rent ut sagt förjävligt ut.
I tillägg hade jag under resan hit ätit och druckit alldeles för dåligt, vilket resulterade i att jag tuppade av på eftermiddagen. Sorry mamma och pappa. Lovade att detta inte skulle ske. Tur nog var Enrique, världens snällaste kille som jobbar på hostelet och min första vän här, precis intill och tog emot mig. Mådde bättre mot kvällen och gick på jakt efter en marknad tillsammans med ett colombiansk par som inte snackade engelska. Vi hittade aldrig marknaden, men jag fick öva på spanskan.
Dag 2 mötte jag upp med Uppsalatjejerna som också är här i Panama. Vi besökte Panamakanalen vilket vi betalade otroligt överpris för, men som kändes som lite utav ett måste när man är här. Muséet var coolt och hela historien är ganska intressant, så det var värt ändå.
Efteråt tog vi oss till en fiskmarknad i hamnen och åt ceviche. Finns lite här och där här i Latinamerika, har aldrig sett det hemma (?) och otroligt gott. Denna var inte lika god som den i Chile, men nästan. Efter lunch strosade vi runt i Casco Viejo, gamla stan, som var supermysig. Tog en färsk ananasjuice i en bar och åkte sedan hem för att organisera min packning inför morgondagens utflykt. Pepp!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback