Antigua

 
Efter en lång resa i minivan anlände vi till Antigua sent onsdag kväll. Vi reste tillsammans med en australiensk tjej, Sophie, som vi träffade när vi reste mellan Nicaragua och Honduras. Hon skulle möta upp sin kusin och de två hade tillsammans hyrt en lägenhet i Antigua, och med två sängar lediga bestämde jag och Anna för att flytta in där också! Som klippt! Vid ankomst var vi ganska trötta så efter att ha tagit en öl och fått träffa hennes kusin Andy kröp vi till sängs.
På torsdagen strosade vi runt i stan (som är otrooooooooligt fin. Så fin) och på marknad och fyndade varsina helvita outfits på second hand inför kvällens festligheter. Vi skulle nämligen på en fest på ett hostel där alla var klädda i vitt och där det kastades färg på varandra. Haha. Så vita höll vi oss inte speciellt länge. Jag var lite opepp innan på grund av magont men det gick över, och det blev en jättekul kväll. Jag och Anna blev löjligt glada för varenda raggaetonlåt som kom på, vi känner till dom ganska bra vid det här laget, haha. Vidare gick vi till klubb där vi måste sett lagom ofräscha ut med färg i hela håret, ansiktet och på kläderna. Inget vi brydde oss om just vid det tillfället.
Dagen därpå blev vi kvar inne på rummet ganska länge, men tog oss tillslut ut på lite mer sightseeing. Åt streetfood, inte den bästa men helt OK, och gick sen till en jättemysig vinbar. Så himla längesen vi drack vin, så det smakade så så bra. Vi hamnade på ett delat bord med ett mexikanskt par och blev sittande där med dom ganska länge. Hur trevligt som helst. Vidare gick vi till en annan matmarknad där vi hittade massa gott. Bra avslut på dagen!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback