Laguna de Apoyo och Granada

 
Nästa stopp: Laguna de Apoyo. Efter en ganska galen vecka med massa fest och att jag desstom lyckats dra på mig ännu en förkylning (suck) var det fantastiskt skönt att anlända till Laguna de Apoyo. Lagunen är i faktum en vulkansjö, det vill säga en vattenfylld vulkankrater. Lite coolt. Inte för att man fick känslan av att man var i en vulkan direkt, sjön var stor och såg ut som en helt vanlig sjö. Men vi trivdes, hostelet var väldigt lugnt och stilla, precis vad vi behövde. Vi åkte dit tillsammans med en fransk kille, Max, och ytterligare en svensk tjej, Johanna, som båda bodde på samma hostel som oss i SJDS.
Första dagen bara låg vi på stranden hela eftermiddagen, såå naaajss. Dagen därpå tog jag, Anna och Johanna chicken bus in till Masaya där vi besökte en GIGANTISK marknad. På riktigt, största jag sett. Dock säljer alla samma grejer, exakt samma, haha, så värt. Vidare tog vi bussen in till Granada, en av de större städerna här i Nica. Strosade runt en stund och tog sedan taxi hem. Tredje och sista dagen slappade vi åter igen på playan. På eftermiddagen kramade vi Johanna hejdå och åkte in till Granada där jag och Anna stannade en natt för dagen därpå resa vidare.
Vi hamnade på ett supernice litet hostel i Granada där vi lyckades få ett privatrum som var billigare en sängarna i dorm. Score. På kvällen hölls det gratis salsalektion vilket jag inte var sen att haka på, höhö. Jag hamnade i par med dansläraren som var riktigt duktig och som fick mig att se ut som en bra dansare, haha lol. Efteråt satt jag vid poolkanten (japp, vi hade till och med pool) med ett gäng tjejer och bara pratade och bytte restips. Man möter så otroligt många när man reser från hostel till hostel och det är alltid lika kul att träffa nya människor, även om det bara är för en kväll som denna gång. Mys mys.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback