Ållympiadmöte och reklamfilmsinspelning!

Ållekåren
Idag har vi haft studiedag - men för mig innebar det ingen ledighet, utan istället en heldag med kårarbete. Dagen började med ett långt möte med Ållympiadkommittén. Efter en cirka 90 minuters diskussion angående vilken plats och tid Ållympiaden skall äga rum på, är det äntligen spikat. Det har varit himla svårt att bestämma just detta, på grund av krock med antingen skolkören, fredagsensamblen och volleybollträningar och matcher. Efter en noggrann övervägning av varje möjlighet har vi hittat ett alternativ som förhoppningsvis inte kommer drabba någon.
 
Vi var dessutom nere i skolans skyddsrum (!!) där vi hittade diverse prylar (mest skräp) och lyckligtvis fann vi även det vi letade efter, Ållympiadväskan. Ållympiaden är en tradition som funnits i ungefär 13 år, och i väskan hittade vi bl.a. Ållympadljuset samt en CD-skiva med inmarchningssången (Star Wars). Vi hittade även gamla spelscheman och upplägg från tidigare år, som vi har tittat på och ska försöka efterlikna. Allt för att göra det så traditionsenligt som det bara går!

Senare på eftermiddagen spelades en reklamfilm in på skolan, och såklart skulle Ållefanten vara med om medverka! Han fick hoppa upp på trampolinen och visa sina skillz. Snart syns han på TV4, håll utkik!
 
 

Kommentera inlägget här: