Alla hjärtans dag-firande <3

Ållekåren
 
Efter lite kommunikationsmissar blev det tillslut vi som i sista minuten beslutade oss för att köra rosförsäljning.
Vi lyckades skrapa ihop våra små raster till att sitta i entréhallen, där vi tog emot betalning och kärlekshälsningar skrevs. Vi tog 10kr per ros för våra medlemmar och 15kr för icke-medlemmar, och fick därmed närmare 70 nya medlemmar! Kanonbra!
Därefter följde sortering av kärlekshälsningar och i tisdags kväll låg nästan alla lappar i aftabetisk ordning. 400 stycken fick vi det till!
I onsdags spenderade jag några timmar med att hitta telefonnummer och namn till de som glömt skriva något utav det på sin kärlekshälsning. Endel folk verkade inte förstå att det inte räcker att skriva "Till Lisa Svensson" på sin lapp. SUCK. En del av mig kände att man får skylla sig själv, om rosen inte kommer fram när man inte skrivit all info vi behövde. Men vem är jag att stoppa en romantisk gest som denna? Istället satt jag på hitta.se och kände mig som världens stalker för en stund. Men lyckligtvis hittade jag alla nummer till slut.
I torsdags morgon åkte vi runt som idioter i alla stadens blomsterbutiker och skrapade ihop 100 rosor då vi enbart hade förbeställt 300 stycken från Willys.
Väl i kårrummet med alla rosor började vi skicka ut sms till alla lyckliga rosmottagare. HELT KLART smidigare sätt än att springa runt i klassrum som tidigare år. Kanske lite tråkigare för mottagaren, men BETYDLIGT smidigare än att samordna alla klassers scheman, speciellt med så många praktiska program på skolan. Uttdelningen gick kanon på alla plan! Vi bjussade på geléhallon och många glada elever fick sina rosor. Tråkigt nog blev inte alla rosor uthämtade, men alla hälsningar finns kvar att få hos oss <3
 
 

Kommentera inlägget här: