Grundskolebesök

Ållekåren
I vanlig ordning besöker Elevambassadörerna och ungdomskonsulenten alla kommunens grundskolor varje år, för att snacka med nior och värva till Ålleberg. Detta året hakade vi på för att ge niorna en hint om vad elevkåren är och har att erbjuda. Pratade tråkigt nog inte med så många, men den respons vi fick var positiv. Jag blev dessutom utmanad att ge ut mitt nummer till en kille om han klarade av att lösa en kluring som skolan hade med sig, vilket han gjorde. Hahhah!
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Sånt här gör mig löjligt glad..

Ållekåren
...Upptäckte att ÅlleIT satt ut sin affisch för LoL-turneringen och när jag gick förbi kårrummet satt PR-tjejerna därinne och hade möte om Yearbooken. Detta är två grupper som inte funnits tidigare, utan som skapades i år. Dessutom två grupper jag inte varit så delaktig i, faktiskt! Har annars lite utav ett kontrollbehov och vill gärna lägga mig i det mesta... Något jag jobbar på!!
Men så himla roligt att se hur dessa grupper är så självdrivna och utvecklas! :D
Ingen har kommenterat än bli den första!

"En tjej med många bollar i luften"

Ållekåren
Diggit är helt och hållet samhällsmedietreornas arbete, men jag är med i den!
Elevkårsarbetet går hela tiden i vågor. Oftast trivs jag jättebra i min roll. Ibland trivs jag fantastiskt bra, kan inte sluta tänka elevkår och vill aldrig lämna min post. Ibland har jag även dagar då det känns väldigt tungt och påfrestande. Min intervju med tidningsredaktören på samhäll var tyvärr en dålig dag. Därav låter jag lite neggo i min intervju. Givetvis är elevkårsarbetet tidskrävande, men det mesta av arbetet är fantastiskt roligt och givande. Tänkte skriva om det mer i ett separat inlägg. Stay tuned!
Ingen har kommenterat än bli den första!