Årsmötet är inbokat!

Ållekåren
Veckan fortsatte i kårens tecken.
I tisdags hade vi liksom i vanlig ordning styrelsemöte. Vi diskuterade lite mer årsmöte och därefter satt Victor och gjorde en affisch medan jag passade på att städa kårrummet lite efter rosförsäljningen.
I onsdags blev äntligen årsmötet spikat, efter att jag vart hos schemaläggarna och bokat aulan samt besökt vår ungdomskonsulent Madde där jag såg till att årsmötet blev inbokat i kalendariet, så att alla medlemmar ska ha möjlighet att få giltig frånvaro (inga prov denna tid) samt informerade om det på It's learning. Tjoho! Skickade ut kallelsen samma kväll i ett Facebookevent och den var ute i TID. Det var en utmaning att lyckas få ihop superformella och aningen krånliga möteshandlingar (som vår sekreterare Mimi fixade galant! cred!) samt att boka in tid och datum då konsertsalen (som vi brukar vara i) var ganska uppbokad. Nu är allting löst!
 
Allt är ännu inte fixat inför årsmötet men nu känns det som att vi är på banan! Mindre än en månad kvar som ordförande. Kommer kännas väldigt tomt och kommer ha svårt att lämna, men ska samtidigt bli skönt att kunna fokusera på lite annat såhär den sista tiden på gymnasiet.
 

Kommentera inlägget här: