BYEBYE GIPSET!!


haha, alla muskler är väck = smal arm

känns som att en bit av mig saknas, jag känner mig inte hel på något sätt. med gipset kunde jag känna mig trygg, som om ingenting i hela världen kunde skada mig. och om någon var kaxig kunde jag bara ge personen en smäll med min super-arm, hehe.
skämt åsido.
äntligen. sooom jag längtat efter denna dagen. fast jag har ont och kan fortfarande inte vrida på armen. baaaajs. men whatever, JAG ÄR FRI! lalalalala..
ja. det var ungefär det jag ville säga. soo my friends, ha en bra kväll! nu ska jag DUSCHA!! duscha påriktigt. you know, utan plastpåse..
cya!
Kommentarer 4


sara IIhallå alla godingar! här får ni ytterligare en bild på sara från fotosessionen igår, visst är hon snygg? :D
nu har jag precis kommit hem från gudstjänst, rätt mysigt ändå. ska väl snart öppna SO-böckerna samt göra lite research här på datan för att förbereda mig inför provet på onsdag. uuuh jobbigt.
ha en bra söndag allihopa!
Kommentarer 0


saraidag har jag fotat sara. är riktigt, riktigt nöjd med resultatet! lägger ut mer bilder senare, hope you'll like it! =)
Kommentarer 3


designa din webbläsare

hej på er!
ikväll tänkte jag visa er hur man enkelt kan designa sin webbläsare. (observera att denna guiden är tillämpad för firefox, jag vet inte om detta fungerar i andra webbläsare!)

designen ska vara uppdelad i två delar. en 'footer' som ska sitta i botten och en 'header' i toppen. vi börjar med headern; öppna en ny bild i photoshop (andra, liknande program fungerar givetvis lika bra), den ska vara 3000px bred x 200px hög. använd kreativiteten, skapa en snygg bild och spara sen i jpeg-format.
footern gör du likadant, fast den ska istället vara 3000px bred x 100px hög.

installera 'personas' på firefox hemsida [länk]
klicka sedan på räven nere till vänster, öppna preferences/inställningar och kolla att 'show custom persona in menu'/'visa anpassad persona i menyn' är ikryssat och klicka OK.
klicka på räven igen, gå in på custom/anpassa och klicka edit/hantera. ladda upp din header & footer där, klicka OK och voíla! din webbläsare får en mycket snyggare outfit!


Kommentarer 2


josefinetvå bilder på josefine från igår.
Kommentarer 6


tower of apples


rena snöstormen ute! har aldrig upplevt något liknande, H Ä R L I G T!
tänkte gå ut & fota. men vågade inte och stannade inne istället, för kamerans skull. får nog vänta till snön har lagt sig lite. fotade frukt istället, så nu har jag bilder och visa! :D
Kommentarer 11


apples


Kommentarer 3


hovfjället

hej på er!
nu är jag hemkommen från två dagar i hovfjället med konfirmationsgruppen. backarna var kanske inte de allra bästa, men hade det riktigt roligt ändå!
på grund av min brutna arm valde jag att lämna min älskade bräda hemma och tog istället skidorna. faktiskt riktigt roligt att åka det igen, längesen nu eftersom jag i stort sätt bara åkt bräda de senaste åren. kul att kunna variera sig lite :)

Kommentarer 1


reflexskärm

jag fick hem en reflemskärm för ett tag sen. men har inte hunnit testa den eftersom ingen av mina kompisar vill stå modell för mig, bäää. lovade hur som helst Mikaela att göra en liten recension av vad jag tyckte om den!

min reflexskärm är från tvspelweb.se och innehåller 5 sidor. en silvrig, en guldig, svart, vit & transparent. den används för att jämna ut skuggor i bilder, vilket t.ex. kan vara väldigt användbart vid porträttfotograferingar för att slippa fula kontraster i modellens ansikte. ett otroligt bra redskap som jag tycker alla fotointresserade människor bör skaffa sig!!

nu har jag världens dåligaste exempel eftersom mitt hår skuggar lite, men jag tror ni förstår principen ändå. här är två bilder tagna med och utan reflexskärm, och i detta fallet använde jag mig av den silvriga sidan.
Kommentarer 2


sara 15


insåg att bilden jag ritade häromdagen blev hemsk. teckning är nog inte min grej, tyvärr. vågar inte visa mer än ögat i ett litet litet format. observera att jag ritade på akvarellpapper. och utan stompfar. aja strunt samma.

tidigt imorse samlades vi alla tjejer - jag, lisa, matilda, clara, mette & josefine - vi gjorde tårta och gick hem till sara och överraskade henne eftersom hon fyller 15 idag. SNACKA OM att hon blev chockad när vi stod i hennes hall och sjöng vid 9 på morgonen, haha.
Kommentarer 1


valentines day

Ha en bra alla hjärtans dag mina fina!

Familjen åkte tidigt imorse till Borås för att brorsan spelar hockey där idag, så jag blev lämnad helt ensam hemma. Nu sitter jag och tycker synd om mig själv, och bara för det laddade jag ner I Hate Valentines Day, som jag tänkte se nu. Haha, fan vad mesig jag är!!
Kommentarer 1


PUSS


Min kissemisse är bäst.
Har haft hemstudiedag idag, och det är = ledigt. Nästan. Har jobbat lite SO men resten av dagen har jag utveckat min kreativa förmåga genom att teckna. Länge sen jag gjorde det nu. Inte det allra enklaste med en bruten högerarm, men det gick! Kanske kan lägga upp resultat senare, eller nej föresten, det får nog bli imorgon i sånnafall. Ska strax hem till Lisa på filmkväll, mysigt!
Ha en bra fredagkväll allihopa!
Kommentarer 0


bird


försökte mig på att fota några fåglar, inte det allra enklaste. tur att man har ett litet teleobjektiv så att man kommer hyfsat nära utan att de flyger iväg.

idag har jag fikat på stan med mina kära vänner matilda & jossi. supermysigt.
Kommentarer 2


tittut


smulan på bild.
Kommentarer 0


sunrise hour


vaknade vid 7 av att armen värkte. Uuch, jag kommer aldrig kunna vänja mig vid det här. men soluppgången utanför mitt fönster var i alla fall vacker.
Kommentarer 0


tänkte bara säga att..

..jag lever!
usch fy & blä vilken kass bloggare jag är. nu får det vara nog. detta ska bli en bättre blogg !! (lovar).
snön är så djup att man nästan drunkar så fort man sätter foten utanför huset,
och jag har åkt bräda och lyckats bryta armen. 10p till mig! nu får jag gå runt med gips i 4 veckor. snyggt säger jag bara.

(observera att jag har bäddat sängen så fint också!! det hör inte till vanligheterna direkt.. och med en arm var det inte det allra enklaste ska ni veta!)
Kommentarer 0


girlsnight

måndag igen. suck.
men har haft en riktigt bra helg i alla fall! i lördags hade jag och lisa lite gemensamt födelsedagsfirande eftersom vi båda fyllde år i förra veckan, och gud så roligt vi hade det! vi åt fajitas, sjöng, dansade och körde sms-roulette (så om någon råkade få konstigt sms, så vet ni nu varför;)

clara, sara, jossi, matilda & mikaela saknas på bilderna!
Kommentarer 0