blablabla


Blöö. Den här bloggen känns verkligen som världens tråkigaste just nu.
Så istället tycker jag ni ska klicka er in HÄR. En av mina nya favoriter, Anastasia Volkova. Hennes texter är ju rena rama abrakadabran men hennes bilder är FANTASTISKA.

Nu ska jag äta massor av godis och se på Water for elephants med världens bästa Josefine!
Kommentarer 6


Lite bilder från den senaste veckan


Sommarkvällar!
Kommentarer 0


School's out!


Det var med blandade känslor som jag lämnade årets skolavslutning. Jag är lycklig över att det är sommarlov och att få börja gymnasiet i höst. Men det gör så himla himla ont i hjärtat att vissa personer som jag under många års tid delat min vardag med, kommer att försvinna ifrån mig. Är hur som helst ruskigt nöjd med mina 10 VG:n, 7 MVG:n och mina 3 stipendier för klassens höjdare, klassens kvinnliga teoretiker och ett stipendium från naturskyddsföreningen!

Har haft en bra start på lovet! En bra avslutningskväll/natt med klassen, Sista natten med gänget på Skara Sommarland i fredags, en tennistimma i strålande solsken lördagmorgon, lite födelsedagsfest och 2 dygn med min allra bästa kompis.
Kommentarer 1


BalenHar smått börjat redigera balbilderna. Här är en på söta Jenny!
Kommentarer 1


hey


Har uppdaterat med lite nyare bilder i headern som några utav er hade uppmärksammat, kände att det var dags för lite nytt! Ska försöka göra om här i bloggen helt från skratch så fort jag får tiden.
Nu: mentorsdag på berget! Hörs!
Kommentarer 0


Min vecka i korthetEn vecka sen vi hördes sist. Aj aj, jag är dålig på uppdatering! Ska bättra mig.
Under min oaktivitet har jag varit riktigt illa förkyld och febrig, frisknat till något, varit på klassresa, varit ute i solen, fotat fina studenter på balen (Se bild ovan. Fler bilder kommer!) och ikväll har jag varit på en awsome skitkul avslutningsmiddag med hela nian. En kväll fylld av minnen, skratt och applåder. Vi har haft en riktigt bra skolgång ändå, eller hur 9A och B? Kommer sakna alla så himlans mycket!
Kommentarer 1


Orkidéer
Kommentarer 2


IGÅR


Har legat inne och varit sjuk några dagar, men igår kunde äntligen gå ut och känna på värmen! Var uppe vid Pankasjön på Mösseberg med Elisabeth och Louise. Sååå kul att få träffa dom igen, längesen!
Kommentarer 4