La tour Eiffel


Tips! Imma linsen och voíla, bilden blir såhär! Lite halv förgrundsoskärpa sådär. Najs tycker jag!
Kommentarer 1


love youuSaknar sommaren som in i bomben! Bilderna är tagna i Lysekil, en liten stad på underbara västkusten, där jag äntligen fick återförenas med mina vänner efter att ha bott i sommarstugan ett tag. Vi solade, badade, åt mat på bryggan, såg Lisa Miskovsky och var ute heela natten lång. SAKNAR
Kommentarer 4


Tillbaka på banan


WIHOO! Idag har jag varit i tennishallen för första gången på pricken 4 veckor! Eller okej, jag har fusktränat lite och träffat mina tennisknattar, men förutom några få undantag har jag varit tennisfri i en månad. Mina stackars benhinnor verkar ÄNTLIGEN vara på bättringsvägen och det känns så fruktansvärt otroligt bra. Trots att uppehållet hämmat min kondition märkvärt (!) och att jag inte gjorde min direkt bästa träning, var det så roligt att stå på banan igen. Nu är det bara att hoppas att jag inte behöver vila mer, och att allt som krävs nu är en lugn och mjuk start, och att jag kommer vara tillbaka fullt och friskt på nolltid!
Kommentarer 1


Vi försöker igen! Paris fångades på video!


Den andra videon ville inte fungera så gör ett nytt försök! Här är 3 minuter och 36 sekunder från ett oerhört vackert Paris!
Kommentarer 2


Paris fångades på video


3 minuter och 37 sekunder från ett oerhört vackert Paris.
Kommentarer 4


L' amour est inevitable ♥


LÄGET JUST NU: Har myst ner i min stora, underbara, nybäddade säng med min kära laptop. Är klädd i min nya favvotisha från Brandy & Melville som jag köpte i Paris. Har tänt lite ljus för ovanlighetens skull, så himlans mysigt såhär i vinterkylan och vintermörkret! Min jordglob, som jag fick utav mamma, har jag också tänd ikväll, älskar den!! Ger såå mysigt ljus och så har jag hela vida världen bara ett snurr runt. Lovespot.
Nu ska jag göra mig en kopp O'boy och läsa ur Breaking Dawn en stund. Sovmorgon imorgon! Jippi!
Kommentarer 2


Don't worry, I won't bite you. or will I?


Model: Louise Andersson Photo: Julia Eriksson (ME) Equipment: Canon 550d + Canon 50mm 1.8 + Silver reflector

Tyckte den här bilden var passande idag, för vad är det som händer den här veckan?! BREAKING DAWN PREMIÄR!! Lite vampyr-tema sisådär!
Kommentarer 4


FYRAFölj min photostream på Flickr! Klicka här.
Kommentarer 1


Breaking dawn / Så länge vi båda andas


Om 7 dagar ska jag äntligen få se Breaking Dawn part 1!!! Tänkte läsa om boken nu (den svenska versionen). Och bok nummer 4 är helt klart den bästa, så har skyyyhöga förväntningar på filmen!

Kommentarer 2


Loloo


Nya foton! Louise är som vanligt modellen! och lika snygg som alltid!

Efter att ha börjat skolan klockan åtta, för att sedan ha lektioner heeela långa dagen, för att sedan sitta kvar med läxor en timma, för att sedan möta upp resten av elevambassadörerna och förbereda Öppet Hus, för att sedan guida och informera alla nior inför gymnasievalet under några timmar för att sist städa ihop och åka hemmåt. Pjuuh! Var hemma strax innan kl 21, (13 timmar!!). Det blev en heldag det! Gissa om jag är trött nu..;)

Kommentarer 2


un-unlockable loveDenna bron som går över Seine är vackert dekorerad med massvis av lås, lås i alla möjliga tänkbara former och färger! Låsen symboliserar evig kärlek. När är låst är fast och nyckeln är kastad i floden går det inte att låsa upp = kärleken ska bestå för evigt. Såg ett och annat par som hade picnick mitt på bron, så himla mysig plats! Vi satte också dit ett lås! Nyckeln är ikastad och nu är våran vänskap obrytbar!♥

♥♥♥
Kommentarer 2


Mer Paris
Strax runt hörnet fanns en stor port i guld (liksom på många andra ställen i Paris). Innanför portarna fanns en stor och vacker park. Det var i parken man umgicks. Många hade picknick, många sprang motionsspåret eller satt och läste en bok. I parken lekte barnen. De klättrade i träden, spelade amerikansk fotboll eller åkte i karusellen som fanns, gungade, red ponny eller matade änderna. Så himla mysigt var det att promenera runt där. Och jag som inte hunnit ta några höstbilder här hemma fick en andra chans, då hösten precis kommit till dit!
Kommentarer 1


Notre Dame


Kommentarer 1


miss it


I somras. Hatar att jag inte kan spela. Hatar benhinneinflammation.
Kommentarer 3


Halloween!

IGÅR var det Ållefestare och halloweenparty! Såhär såg jag och Louise ut igår, ser ni vad vi ska föreställa? Louise var ingen mindre än Bellatrix Lestrange och jag var en nunna, en gravid sådan! Förlåt fader för att jag syndat. Skippade babymagen sedan, lite kruxigt att dansa med den. Bilderna har jag snott från Louise!

IKVÄLL har jag haft mina teknikbrudar över på middag! MYSPYS. Lagade enchiladas och såg Easy A, gotta love Emma Stone. Min nya favvo.

LÄGET JUST NU sitter nerkurad omgiven av en massa ljus och lyssnar på Coldplays nya. LOVE. Tror nog jag slår på ett Gossip Girl avsnitt innan jag kryper till kojs. Natti!
Kommentarer 1


Le Louvre


När jag bläddrade igenom mina foton från Louvren upptäckte jag att jag nästintill har NOLL på själva konsten (med undantag från Mona-Lisa, såklart). Annars zero. Nada. Min bildström består istället av vackra valv. Vackra takdekorationer. Fängslades verkligen av arkitekturen där inne. Så så så fint.

Idag fotar vi! Nellie, Lollo & jag. Och ikväll är det Halloweenfest som gäller. Woop woop.
Kommentarer 0


This is Piggy


This is Piggy. Piggy says hi. This is Piggy when the car comes by:
Kommentarer 1


Tillbaka
Har lämnat underbara Frankrike, Paris och Hanna, och är nu hemflugen och tillbaka i Sverige igen. Kunde inte haft en bättre resa! Vi har hunnit se allt jag önskat att se och ännu mer! Har förälskat mig i staden. Längtar efter att få åka dit igen!
Har hundratals bilder med mig hem. Dom kommer väl ploppa upp här lite allt eftersom!
Kommentarer 2


Paris - day 3

Igår var en riktigt produktiv dag! Vi gick upp tidigt och tog metron till Notre-Dame de Champs, där fanns en Brandy & Melville-affär som vi gick till, men som tyvärr inte hade öppnat ännu! Istället promenerade vi en kort bit och hamnade i Montparnasse! Montparnasse är Paris högsta torn, till och med högre än eiffeltornet! Helt spontant åkte vi upp till våning 59 (!!). Där var det en jättefin utsikt! Men avgaserna låg som en hinna över stan och det syntes tydligt på den höjden.
Efter Montparnasse gick vi tillbaka till Brandy & Melville och jag fick med mig tre fina tröjor! Vi tog crepes på vägen, såååå goooott! Därefter åkte vi vidare till något annat område och fikade med Hannas vän Sophie, mysigt! Sen åkte vi hem och Klara skulle åka tillbaka till Schweiz. :(
Jag & Hanna tog en promenix i parken som ligger precis här utanför, vi hade jättefint väder och det var smockfullt med folk där. Mysmysmys.
På kvällen åkte jag och Hanna till Eiffeltornet och mötte upp Ebba, Stina och Alida. Vi åkte upp ända till toppen! Jääääääättefint!
Kommentarer 2