Paris - day 2

Såhär har ungefär våran dag sett ut idag! Vi började dagen på Abercrombie och där vi blev kvar ett ganska bra tag. Vi träffade alla snygga modeller (YUUUMM!!!!) och fick tillslut med oss varsin påse hem. Min innehöll världens gosigaste tröja! Åter igen lunchade vi på Ponne de pain och resten av dagen strosade vi runt på Champs Elysée. Fick med mig några fina hem! Imorgon ska vi nog både turista lite och shoppa lite, woop woop!
XX
Kommentarer 1


Paris - day 1

Bara ett fåtal av bilderna från idag!
Idag har vi varit vid Triumphbågen, gått Champs Elysées, ätit baugette och pain au chocolate, varit inne i flera fina butiker och gått förbi Abercrombie men där blev vi inte riktigt färdiga så dit ska vi imorgon igen! Vi har varit på Louvren och sett Mona-Lisa, vi har gått över Pont des art och varit inne på Notre Dame som jag såå länge velat besöka! Så himla fint var det där inne.
Älskar redan den här stan! Allt är så himla vackert. Och var så himla skönt att få krama om min Hanna och min Klara igen. Saknat dem såååååå!
Imorgon ska vi fortsätta vårat turistande, wioo!
XXX
(Kan ju tillägga att det är riktigt varmt här nere. Behöver inte ens ha jacka! Såååå skönt!)
Kommentarer 1


PARIS!

Befinner mig just nu på Landvetter flygplats! Har precis satt mig på planet och snart lyfter vi mot Paris. Har varit lite nervös inför min första flygning men allt har gått bra. hittills. Ska som sagt hälsa på min vän Hanna i Paris! Klara som bor i Schweiz ska dessutom höra oss sällskap över helgen! Kommer bli bäst!!

Kommentarer 0


Lights in Alingsås
Efter mycket stress, inställda tåg och en himla massa krångel var jag äntligen framme i Alingsås i måndags kväll. Jag och min syssling Ellinor gick en slinga runt i stan och tittade på ett ljusprojekt som var igång där, "Lights in Alingsås", jättemysigt! Fanns massor av fint att fota, men saknade stativ (vilket verkligen behövdes i vintermörkret!). Efter promenaden tog vi en låååång fika på ett café, där mina andra sysslingar gjorde oss sällskap en stund. Mys!
Kommentarer 1


Söndagskväll


Hej vänner! Min helg har bestått av plugg. Plugg plugg plugg. Usch fy och blä! Har åtminstone fått färdigt ett och annat så nu borde jag vara fri ett tag. Unnade mig en kortis shoppingtur med mami och papi i eftermiddags. Några nya plagg i garderoben och en mycket gladare tjej! På fredag åker jag till Paris och hälsar på en fin vän som jag saknar så in i bomben. Behöver jag ens säga att jag längtar? Nu ska jag krypa ner i en nybäddad och ack så skön säng. Sov sött! XX
Kommentarer 5


autumn pics


p1; ett tjockt får som bor i hagen utanför mitt p2; laddad för många vinterkvällar framför brasan p3; lillebror

Häromdagen fick jag beskedet om att jag blivit Elevambassadör på mitt gymnasie. Superglad! Elevambassadörerna är en grupp på femton personer som representerar våran skola vid olika evenemang och är på det sättet lite utav "skolans ansikte utåt". Känner mig hedrad över att ha blivit vald och tycker att det ska bli jäääääätteroligt!
Kommentarer 2


FREDAG!WOSH! Redan helg! Är det bara jag som tycker att veckorna springer förbi? Hinner inte med!
Förra helgen var jag på TGU1-läger med tennisen. TGU1 är en högskolekurs och egentligen fick inte 16-åringar deltaga, men de gjorde ett undantag för mig och några tennisvänner! Vi hade såååå kul och jag lärde mig en hel del. Nu när jag kommit hem har jag dock fått reda på att jag åkt på en ganska ordentlig benhinneinflammation (=ingen tennis på 1234567 år). Suger. Har känt av det i cirkus en månad, men ignorerat det. Där fick jag för det.

Högskolekursen innebär såklart att jag måste skriva ett arbete för att kunna bli godkänd, så denna veckan har jag dubbla läxor! Haha. Love life.
Kommentarer 0


what i've been up to lately, through IG


NI FÅR URSÄKTA MIG för dålig uppdatering. Skaaaa bli bättree.
Såhär har de senaste veckorna sett ut för mig! Har kommit igång i skolan, tränat bra med tennis, tittat på nordiska mästerskapen i volleyboll (där några av mina klassisar spelade), bowlat och ätit thai med fina tjejer, sett en sååå fin spansk film vid namn tres metros sobre el cielo (Mario Casas es tan guapo!), spelat tennisnatta, ätit avokado, quesadillas och falafel i massor (favorit), varit på ållefestare klädd som french maid (såå cool!) och varit iväg på SISU camp.

Följ mitt betydligt aktivare instagramflöde, 'xephira' heter jag!
Kommentarer 3


catch the momentoDet gäller att fånga ögonblicken när man fotar! Fick till ett par bilder på Louise (och Mikaela (bild1)) vid våran senaste photosession.

PS. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LOLLO!
Kommentarer 3


news in my closetSkeppat hela vägen från Staterna! ÄNTLIGEN har jag fått mitt paket från Abercrombie & Fitch! Wiho! Fick hem en mysig hoodie och en söt topp. Najsigt värre! Självklart klickade jag hem en topp som endast tål kemtvätt. Haha. Smarthead.

Mer Abercrombiekläder har jag planerat att inhandla när jag besöker butiken i Paris. Mums! (Jag och Hannisen och Klara ska hälsa på de asheta modellerna där också. MUMS!)
Kommentarer 1