INSTACOLLAGE OCH KRASCHAT PS

Mitt Photoshop har kraschat!! Och det är anledningen till min frånvaro från bloggandet. Så typiskt när jag för en gångs skull har massor av foton som jag vill jobba med!! Trots att jag är teknist har jag inte lyckats lösa problemet. Ännu. Jag ska fixa det inom de närmsta dagarna. Så länge får ni ett instacollage! Stay tuned.
Kommentarer 1


FIRST SNOW


Fina Lina.
 
ÄNTLIGEN blev fotograferingen med Lina av.
Vet inte när jag fotade porträtt senast. På tok för längesen sist. Vi fick vackert väder, sol och blå himmel hela förmiddagen. Men frös, det gjorde vi däremot! Brr! Fotograferade ända tills vi tappat känsel i både fingrar och tår, och senare på kvällen slöts la familia för det årliga julpysslet. Myssöndag.
Kommentarer 0


ÖPPET HUS

 
Bilder från Öppet Hus i helgen
 
I lördags hade Ållebergsgymnasiet Öppet Hus för alla nya nior, i nya byggnaden! (För er som inte vet, en ny skola håller på att byggas och den är nästintill klar nu). Den är bra mycket fräschare än våran nuvarande och längtar så till inflytten i Januari!
Kommentarer 5


DECEMBER 2ND

 
Snön har fallit över Skaraslätten och Första advent har bjudit på fantastiskt väder. Vaknade av solstrålar som letat sig mellan gardinena och upptäckte till min stora glädje, klarblå himmel och snötäckt mark. Skulle precis greppa kameran och bege mig ut i kylan, när mitt huvud fullkomligt exploderade - jag visste vad som var påväg att ske, men dessvärre fanns det inget jag kunde göra för att hindra det - några sekunder senare ramlade jag ihop på golvet. Svimmade. Tycker det är lika skrämmande och obehagligt varje gång. Mamma var nära och lyckades fånga mig någorlunda. Och tur var det, för annars hade mitt huvud fått sig en rejäl smäll!
Nåja. När jag hade fått tillbaka färgen i ansiktet och fått i mig lite näring i kroppen begav jag mig ut och knäppte lite bilder. Ljuset var magiskt, men det var svårt att fånga på foto. Bättre lycka nästa gång!
Kommentarer 3