CRAZY in love

Detta är ungefär vad senaste veckan har handlat om. Riggning, soundchecks, otaliga reptimmar och tillslut, showtime! Musikprofilens vårkonsert är genomförd och det har varit riktigt roligt! Årets upplaga hette "CRAZY (in love)" och vi har totalt hållt sju konserter. Hela musikprofilen deltog, dvs. skolkören, dansare, solister, estetprogrammet och orkester i form av stråk, blås, slagverk och komp. Riktigt bra blev det! Ljuset var fantastiskt och det gjorde ont i mina fotograffingrar att jag inte kunde ta mer än ett fåtal foton under veckan. Menmen.

Veckan har fyllts till max med sång för min del, och det har tagit hårt på mina stämband. Idag är jag sängliggande med hosta och dålig röst. Blä. Hinner inte med en förkylning nu!!!
Kommentarer 2


BUSYBUSY


Smygkik från dagens Ållespex-träff! Jag bakom ballongerna och Amelie bakom kameran.

HEJJJ på er!
Just nu är mina dagar HEELT fullspäckade. Har knappt haft tid att äta och är bara hemma för att sova. Jisses. Men skoj har jag minsann! Musikprofilens vårkonsert "CRAZY in love" har premiär imorgon och vi har övat och övat hela dagarna hela veckan! Har även fått i uppdrag att fota större delar av konserten, fast då från backstage-synvinkel (såklart). Och inte nog med det, så anordnar Ållespex ett litet event i samband med konserten. Därav bilden! (Ang. bilden. Kände helt enkelt för att vira in mig i ballonger. Totally normal) Mer om detta eventet är får ni veta senare.

Kommentarer 0


Ållefestare


HEYY! Slutprovet i matematik är skrivet och en size gigantus börda har släppts från mina axlar. Efter att ha pluggat järnet i två veckor kändes det SÅ KUL att gå ut i fredags - Ållefestare med Norlie & KKV på scenen var det som gällde och jag var så himla himla glad hela kvällen. Hade det RIKTIGT ROLIGT. Resterande tid av helgen har jag tillbringat hemma med min David. Jag lagade middag och vi såg på film och bara slöade. Välförtjänt vila!
Kommentarer 1


Matte & Mellis på Tekniska Instutionen


IDAG har jag haft dubbla mattelektioner + en stunds extra pluggande efter skolan med min klasskompis Amelie. Sista timman laddade vi på batterierna med lite mellanmål från Odenbadet. Smakade riktigt bra vill jag lova! Anledningen till detta tokpluggandet är kursprovet i matematik 1c som väntar oss teknister och naturare på fredag. Wish me luck!

Kommentarer 0