Lantliv

Har jag nånsin sagt att jag älskar att bo på landet? Jag vet inte hur jag skulle orka, utan min dagliga dos av frisk luft jag får av att bo här. Grusväg som knastrar under skorna. Vindens bris. Lugn och ro. Och inte minst växtligheten. Speciellt så här om våren, allt är så vackert! Till och med vissna maskrosängar...Kommentarer 5


Går offline...


Efter att ha pluggat järnet idag, unnar jag mig en lässtund i nya FOTO. Den verkar minst sagt lovande. Se bara det stiliga omslaget...;-)
Kommentarer 0


sum up


Maj blev en bra månad. Solen har äntligen hittat till Sverige och detta har utnyttjats gott! I fredags var jag på mysigaste födelsedagsfesten, igår lagade jag och min pojkvän trerätters middag och idag har jag tittat på Europa elit tennis och spelat golf. Perfa helg! Maj har annars innehållit allt från jobb, timmar i solstolen, fullspäckat schema i skolan, biotittande, bok-timmar, båtåkande och tennis! Galet pepp på tennis just nu! Nu hoppas vi juni blir lika fin
Kommentarer 0


I sommar blir jag egen företagare!


Idag fick jag det glada beskedet om att jag blivit antagen som Sommarlovsentreprenör!
Det innebär att jag kommer starta mitt eget företag i sommar med handledning av Studie- och yrkesvägledarna på mitt gymnasie. Mitt företag kommer att vara mitt sommarjobb. Hur najs! Jag kommer att starta ett företag som fotograf, jag är galet taggad/spänd och en aaaaning nervös. Men kul ska det bli!
Kommentarer 4


Tennis-dag


Friluftsdag för ettorna innebar extra tennisspel för min del. 3 timmar i stekande dagssol + min vanliga tennistimma nu på torsdagskvällen. Resultatet blev en bruten nagel, trötta axlar/armar, ömma händer och fötter samt en fet bonnabränna. Och inte minst en lycklig (och utmattad) Julia! Älskar gruset.
Kommentarer 0


Körsbärsblomster IIHar fotograferat körsbärsträdet ytterliggare en gång.
Det gäller ju att passa på!
Underbart väder idag dessutom. Utnyttjade det inte riktigt till fullo, men fint väder har utlovats även för morgondagen och lyllo mig som har studiedag. Fina!
Kommentarer 0


Torsdag den 17


Kristihimmelsfärdshelg och långledigt från skolan! Underbart skönt. Har tillbringat dagen inomhus med min kissekatt. Vi har städat mitt rum (Nåväl. Han har sovit och jag har städat.)

Har en massa spännande på gång! Känner att de kommande veckorna kommer bli riktigt bra! Wowowooo! Stay tuned.
Kommentarer 0


KörsbärsblomsterLång dag med fullspäckat schema. Har mycket att göra såhär i snart-skolavsluning/utesäsong-start/jobb-tider. Men det är så jag trivs!
Kommentarer 1


Tar du studenten i år?


Nu börjar det närma sig Studenten! Och som tidigare år fotar jag massooooor dessa dagar. Gå in och gilla min Facebook-sida, kolla mina bilder och skicka ett PM (eller maila eriksson.juliasofie@gmail.com) om du är intresserad eller har frågor.
Kommentarer 0


Kusten med David

Hej hej!
Förra helgen åkte jag med David till hans familjs sommarstuga i Bokenäs, ett jättefint ställe på västkusten. Vi hade det hur bra som helst, gick promenader i fina vädret, badade fötterna i det iskalla havet och åkte ut med båten i solnedgången. Vi åt frukost på sängen, åt grillat, åt ananaspaj x10 och sov gott och länge på morgonen.

Var dessutom med om en traumatisk händelse
i söndags morse. Svimmade. Det händer mig sisådär 1 gång/år och är alltid lika otäckt! Ena sekunden är allt som vanligt. Andra sekunden exploderar huvudet i megayrsel och tredje sekunden ligger jag platt på golvet. En aning underligt. Nåja. Klarade fallet utan blåmärken denna gången i allafall!
Kommentarer 3