LINA AHL

PHOTOGRAPHER: Julia Eriksson (me) MODEL: Lina Ahl
EQUIPMENT: Canon 550d - Canon 50mm f/1.8
EXPOSURE: SS 1/250 sec - f/1.8 - ISO100
Kommentarer 0


HELLO YOU

ÅH VAD JAG älskar lov! Inledde veckan med sleep-over party och har idag tillbringat större delen i tennishallen och framför ratten. Börjar lära mig! MINST SAGT på tiden. Är ju trots allt januaribarn + lantis, så vore sååååååå skönt att ta körkortet så tidigt som möjligt - även om det har varit otroligt segt för min del. Tycker det är svårt.
Kommentarer 0


Alanya Castle

Några från Turkiet - Alanya Castle
 
En kväll tog vi taxi upp till Alanya Kalesi - en stor, gammal borg som låg allra högst upp på berg. Byggdes i skyddssyfte för x antal hundra år sedan. För min del var detta ett återbesök på Kalesi, besökte samma plats för cirka 7 år sedan. FANTASTISKT vacker arkitektur - ett otroligt murbruk, sten, vackra valv. + en perfekt solnedgång var detta himmelriket för mig som fotograf och framtida arkitekt.
Kommentarer 1


Tycker bättre om hösten

BRR.. vad kallt det var imorse!
För att inte tala om mörkt! Snart är vintern här - mig emot. Hade gärna haft höst ett tag till ♥ Snart lov, längtar!
Kommentarer 1


Turkiet pt1

Turkiet.
 
Imorgon väntar kemiprov och min tjocka, illaluktande, gamla kemibok ligger precis brevid mig - dock stängd. Har inte orkat lyfta ett finger sedan jag kom hem från skolan. Tycks varje helg glömma hur arbetskrävande min vardag är och varje måndag kommer det som en chock, resultat: trött. Råkade hamna bland Turkietbilderna och bestlutade mig för att posta några här. Saknar värmen och ledigheten - TACK OCH LOV att vi snart går på lov!
 
Kommentarer 1


ATM

 
 
Kommentarer 0


drops

 
Det har varit några riktigt fina dagar denna veckan.
Sol och fina färger ute - tråkigt nog har jag knappt haft en enda minut över för att kunna föreviga höstsolen på bild, förutom dessa två då. Pluggmarathonet fortsätter ända till höstlovet. Trots att jag var på semester nyligen, har nog lov och ledighet aldrig varit så efterlängtat som nu. Tvåan är tuff!
Kommentarer 2


COLOR/BW


Två från dagens lektion i Fotografisk Bild. Lyckotimman på dagen! Mitt bästa tillval. Tre timmar i veckan av bara sprudlande kreativitet! - får inte så mycket av det annars på teknikprogrammet, vi mest räknar.
 
 
Har fått något för svartvita fotografier på sista tiden, lägger svartvitt på A-L-L-T. Blir ju så mycket snyggare! Eller?
Kommentarer 0


Back from Turkey!


Har haft en underbar vecka i soliga Turkiet med familjen
Nu är jag hemma och tillbaka i vardagen med en dödens-vecka i pluggväg framför mig. Lets go!
Kommentarer 1