Sommarslut

 
Bjussar på bilder från en av de bättre sommardagarna. En heldag på havet, god mat på Harrys uteterass, sjöbodsfest och utgång på Smögen! Nu är det slut på sommaren och tillbaka till skolan. Imorgon drar välkomstveckan igång vilket innebär massor av aktiviteter i elevkåren. Sjukt pepp! Hörs latero, xx
Kommentarer 3


TILLBAKA!

Hej alla goa glada! Nu är jag tillbaka efter mitt längsta blogguppehåll någonsin. Anledningen är helt enkelt att jag har prioriterat andra saker nu under sommaren, över datasittande och därmed även bloggande. Men kul att ni fortfarande kikar in här!
 
Jag har haft en fantastisk sommar!
Spenderat mer eller mindre hela mitt lov på underbara västkusten, där jag har sommarjobbat på en 4-stjärnig camping vid namn Solvik. I mellan jobbpassen har jag haft underbara sommardagar med sol, bad, båtutflykter och kvällar på Smögenbryggan. Jag har dessutom varit på Raoul Wallenberg Academy for Young Leaders, vilket var G-R-Y-M-T bra!
Dryga två veckors sommarlov hemma, och nu mest njuter jag av min ledighet med serie-marathon och onyttig mat, varvat med elevkårsarbete inför skolstarten! Har ni haft en bra sommar?
Kommentarer 0