ÅLLYMPIADEN 2013

Foton: Emma Klint
 
Upptäckte idag att många utav er fortfarande tittar in här, trots min frånvaro! Ska försöka bättra mig, det är trots allt huuur kul som helst att ha en blogg att titta tillbaka i senare.

Har haft en hel del elevkårs-jobb de senaste två månaderna vilket har tagit upp rätt mycket av min tid. Försöker att hålla elevkåren borta från denna fotobloggen, men det är trots allt en ganska stor del av mitt liv just nu, så är svårt att undvika det helt och hållet.
 
I fredags var det Ållympiaden (traditionell klasskamp mellan alla treor på skolan), och elevkåren tog detta år över från rektorerna och var arrangörer av detta!
Jag var projektledare, och detta var mitt största event hittills! Närmare 250 deltagare och 20 funktionärer var inblandare i projektet och det var med ganska stor nervositet och spänning jag klev upp fredag morgon.
I korridoren in till idrottshallen var det mycket sång och likaså under inmarschen. Ållympiska elden tändes och spelen var igång! Fyra grenar följdes av ett finalspel, dit min klass tog sig (bild på oss finner du någonstans i mitten, som superhjältar!). Dessvärre hamnade vi på en andraplats och vinsten gick till Företagsprofilen.
Alla var grymt taggade och gick in för detta till hundra procent vilket gjorde mig så himla glad. Kort och gott, nöjd!
Kommentarer 0