GIFTS

 
Fick så himla himla fina (och många!!) presenter i lördags. taaaaaack allihopa!<3
Kommentarer 0


my 18th

 
HADE EN FULLKOMLIGT PERFEKT 18-ÅRSFEST I LÖRDAGS.
Kvällen började med en supermysig middag (tacos såklart) med 21 fina brudar. Fick en tiara, ett rosa "Miss 18th"-band samt en grymt snygg (och god) One Direction-tårta. Godingar! Runt åtta började resten av gästerna trilla in, närmare bestämt 111 st. Blev en riktigt lyckad kväll som jag sent kommer att glömma! <3
Kommentarer 0


LÖRDAGSFRUKOST

Pannkaksfrukost när den är som bäst - amerikansk och med banan som topping!

Har spenderat större delen av min dag (läs: hela) med att rensa igenom kaoset i mina oändligt stora fotoalbum på min externa hårddisk. Jisses amalia vad många bilder jag knäppt genom åren! Ändå hann jag inte igenom hälften.
En fråga till er fototokar där ute: lyckas ni hålla ordning på alla foton ni tar? För jag gör sannerligen inte detta!
Kommentarer 4


Winter Wonderland

 
+ Träffa alla klassisar efter lovet, saknat er!
+ Flyttat in i nya skolan - tusen gånger fräschare än den tidigare! Stort plus!
+ Lämnat in kemiboken och bockat av ämnet för all framtid. Är nöjd med mitt betyg också. extra plus för det!
- Åkt på en förkylning utan dess like! Fet dislike.
 

 
Kommentarer 6


Filmskapande och filmtittande

 
Hallå var tog snön vägen? Nog för att jag gillar vårväder, men plusgrader redan i januari är inte okej!
 

Sett Pitch Perfect för andra gången ikväll.
Har en stark känsla att den kommer bli den nya Mean Girls. Det vill säga, den film alla tjejer kommer se på varenda sleepover och kunna alla repliker till. Haha. Gillar den! Skulle mer än gärna ha en kompis som Fat Amy, världens goaste!
 
Har dessutom suttit och klippt en stund. Jobbar på en liten video som jag hoppas att jag kan få färdig inom en snar framtid. Behöver lite mer material bara. Hihi.
Kommentarer 8


SO THIS IS ME B/W

 
Imorgon sätter jag för första gången foten på körskolan.
Önskar att jag hade börjat läsa tidigare, eftersom jag är ett januaribarn och hade kunnat ta körkortet om bara några veckor om jag varit redo. Men nu är det i allafall äntligen dags! Är ingen stjärna på att köra ännu, men det går frammåt! Det är det praktiska som jag tycker är svårt. Läsa är jag desto bättre på, så teorin ska nog inte vara några problem. Längtar så efter körkort!
 
 
Kommentarer 2


Vintervacker

 
Förbered er på Lina-bomb! Är inne i ett riktigt photoshop-mode nu vill jag lova. Redigerar för fullo och en hel del del kan nog tänkas hamna här på bloggen. Ska försöka varva med lite annat så att ni inte tröttnar, inte för att jag skulle tro att det är någon risk, så vacker som hon är! Hade inte tackat nej till att byta face med denna bruden minsann!
Kommentarer 1


SNOW KISS

Photography: Me Model: Lina Ahl
Equipment: Canon 550d + Canon 50mm f/1.8
 
Längtar tillbaka till skolan. Vill ha rutiner. Vill ha något att göra. Har blivit lite för många hemmadagar och jag blir så rastlös att jag tror jag snart spricker. Trivs inte såhär. Är van vid fullspäckade dagar och det är så jag vill ha det. Hellre stress än rastlöshet. Men, även om jag inte gillar det, så tror jag detta var precis vad jag behövde. Tror det kan vara nyttigt ibland. Att göra inget.
 
Mitt älskade Photoshop är tillbaka! TACK till min föredetta klassis som hjälpte mig att lösa problemet.
Kommentarer 0


January 3rd

p1; happy breakfast p2; selfie
Det ekar tomt här i bloggen!
Har fortfarande inte fått ordning på PS och det är så otroligt frustrerande. Om det finns någon hjälpsam, datakunnig människa därute - snälla snälla kontakta mig!

Under min frånvaro
har jag firat jul och nyår, träffat vänner och slappat en hel del - ungefär så jullovet brukar se ut! Snön har smält bort och solen skiner. Fick riktiga vårkänslor igår, så begav mig ut på årets första springtur. Jag är nog inte den enda med nyårslöftet att bli mer fit - tveksam om jag kommer lyckas men värt ett försök! Right?
Kommentarer 2