Silverfallen #4

Jag hoppas att jag inte tröttar ut er med alla foton från Silverfallen, tog så himlahimla många som jag vill visa.
 
Tiden rullar på för fullt! Relativt mycket plugg och relativt mycket elevkårsarbete, vilket sammanslaget innebär fullspäckat schema för mig. Har lagt tennisen på hyllan för ett tag, vilket känns tråkigt och ganska konstigt, efter sju års kontant tränande. Samtidigt känns det som om det var rätt sak att göra just nu.
 
Har kommit igång ordentligt med pianospelandet (vet inte om jag har nämnt att jag ääääääntligen börjat ta lektioner!?), vilket känns grymt kul. Har velat lära mig under flera års tid men aldrig riktigt kommit till skott, tills förrän förra året då jag skrev upp mig på den lååånga väntelistan på musikskolan. Nu äntligen är jag igång och det känns kanonbra!
Kommentarer 1


Koder hit och koder dit


Tog detta fotot en solig kväll nere vid vår damm i september.
Sisåhär några veckor senare är det inte lika vackert väder. Grått, regnigt och ruskigt. Klockan är redan fyra och jag har inte varit ute på hela dagen. Har istället sysselsatt mig med att koda och skapa en ny webbdesign till en blogg (inte denna). Pjuh. Lagom trött i huvudet nu!
Kommentarer 1


Silverfallen #3

 
Ytterliggare ett foto från utflykten till Silverfallen.
En minut efter detta foto knäpptes, öppnade sig himlen och regnet bara öste ner. Med reflexskärmen som paraply, skyndade vi oss tillbaka till bilen och vid ankomst till parkeringen upphörde regnet, självklart. Hahah.
 
Idag är en sån där dag då jag sprudlar av kreativitet. En sån där dag jag kan sitta i Photoshop i timmar. Borde göra några ritningar till mitt arkitekturprojekt men det får nog vänta. Vi hörs här snart, x.
Kommentarer 0


Silverfallen #2

Foto: Julia Eriksson (jag) Modell: Mikaela Balkevärn Assistans: Louise Andersson
 
Nytt ansikte på mina foton!
Mikaela är en gammal god vän som jag umgicks mycket med i högstadiet, men eftersom hon numera pluggar i Borås ser jag henne tyvärr inte så ofta längre. Häromdagen fick hon agera modell för mig och Louise (för första gången!), och hon gjorde ett strålande jobb! <3
 
Fler bilder kommer..!
Kommentarer 2