Silverfallen

 
Idag har jag, Louise och Mikaela varit på utflykt till Silverfallen.
Jag har velat åka dit jättelänge men det har liksom aldrig blivit av. Förrän nu!
Efter en viss svårighet att hitta dit, flertalet branta trappor samt väldigt halkvänliga blöta löv och stenar, hittade vi tillslut en perfekt fotoplats. Vi fotade en stund och det slutade med att vi alla hamnade vi vattnet. Hahah! Svinkallt såklart, men roligt hade vi!
Kommentarer 1


Måndagsplugg och måndagsmys

 
Hej därute! Idag har jag pluggat mer än vad jag gjort på hela terminen. Pjuh. Fysikprov imorgon och jag är (relativt) redo! Nu ska jag se ett avsnitt New Girl och sen krypa ner med Pride & Prejudice, myspys!
Kommentarer 1


Paris!

 
I helgen hälsade jag på min goda vän Hanna i Paris. Hade fem dagar hos henne vilket var så himla kul, eftersom vi inte har setts sen i somras.

Eftersom jag redan har betat av alla de stora turistmålen Paris har att erbjuda, blev det istället en resa främst fylld av många cafébesök, en eftermiddag i mysiga stadsdelen Marais, barhäng, en fransk brunch, fönstershopping på de exklusivaste butiksgatorna, en stor födelsedagsmiddag för Hanna (med Great Gatsby-tema!) och besök på Hannas skola (Internationella skolan i Paris) där jag även fick träffa alla hennes vänner.
Men lite turistande blev det såklart också! Hann beta av ett muséum, en trädgård och crêpes på Trocadero. Paris utan lite kultur är inte Paris, och crepes ville jag inte missa för allt i världen! Hade en supermysig resa och ville inte alls åka hem! <3
Kommentarer 0


Wake me up when September ends

 
Har tillbringat hela min helg på Vilhelmsro Gårdscafé där jag har sålt kakor och kaffe i mängder.
Så fantasiskt mysig miljö att vistas i och gottit fika bakat på närproducerade produkter, hur bra!? Att samtidigt tjäna lite pengar och jobba med bästis är inte heller så tokigt.
 
Förövrigt har september varit en ganska dålig månad för min del, av flera anledningar. Nu har det äntligen slagit över till oktober och nu blir det nya tag! Har så mycket roligt framför mig att jag blir pirrig i hela kroppen bara av tanken. På fredag beger jag mig till Stockholm för att se Macklemore med bland andra mina gossiga klasskompisar och i nästa vecka flyger jag ner till Hanna i Paris. Woooaa!
Kommentarer 0