Torsdagsfrulle

 
Idag har jag studiedag
så passade på att unna mig en frukost av den godare varianten, pannkakor! Tanken var att lägga dagen på att räkna ikapp lite matte, men istället hamnade jag på skattjakt med några klassisar. Studentlekarna är igång och det är så roligt! Tyvärr slutade det inte riktigt som vi ville, men skam den som ger sig!
Kommentarer 0


Autumn shoot #1

 
Idag är jag trött och lite deppig, helt utan anledning.
Har försökt vända på mitt humör hela dagen, dessvärre utan vidare framgång. Efter att ha legat i min säng och stirrat i taket lite för länge, tog jag kameran och gick ut i höstsolen. Till min stora glädje möttes jag av ett fantastiskt ljus!. Nu är jag superpepp på att ha höstfotograferingar. Gärna med någon annan än mig själv som modell. Skicka gärna en kommentar om du är intresserad av att stå framför min kamera!
Kommentarer 3


På återseende, Paris!

Foto taget i en park utanför Hannas lägenhet, november 2011.
 
Ganska spontant bokade jag en flygbiljett till Paris, och om två veckor lyfter jag för fem dagars visit hos min fina vän Hanna. Ganska exakt två år sedan jag gjorde mitt första besök och förälskade mig i staden på direkten. Knäppte hundratals med bilder och bloggade flitigt, som ni kan se bland annat här, här, här och här. Nu längtar jag tillbaka. Tillbaka till den fantastiskt vackra staden och till min fantastiskt goda och saknade vän. Och snart är jag där!
Kommentarer 1


WHITE LIGHT


I fredags stod jag i garderoben på elevkårens gymnasiefest. Passade även på att fotografera lite i det så himlaaa coola ljuset som var, vilket var bra mycket svårare än vad jag trodde. Nåja, några bra bilder fick jag och dom hamnar snart på Ållefestares facebooksida för er som undrar.
 
Kommentarer 0


Ny i familjen!

 
Den här skönheten är min!
I och med mitt ganska usla bloggande har ni inte fått se min "nya" lins förrän nu. Ett Tamron-objektiv med brännvidden 18-75mm och med en bländare på 2,8 finns i mina ägor sedan juni månad.
 
Har använts ganska flitigt i sommar dessutom,
gillar det starkt! Grymt all-around objektiv med skön brännvidd och en relativt stor bländare. Mitt fasta 50mm är fortfarande favoriten, men ibland är det skönt med lite vidare perspektiv och då kommer denna väl till pass!
Kommentarer 0


Roses

Dom här fina kom mammsen hem med idag. Kände bara att jag var tvungen att knäppa några bilder. Finns inget finare än rosor!
 
Hemkommen från en mysig tisdagsmiddag på Alfreds.
Älskar att kunna göra roliga saker även på vardagar. Än så länge har jag inte behövt ta hem någon tung skolväska med tusen läxor och prov att plugga inför. Hoppas på att det fortsätter likadant!
 
 
Kommentarer 2


Sköna scheman och Flickr-newbie

 
Trivs i trean som en fisk i vattnet!
Läser väldigt få kurser detta året och slutar tidigt nästan varje dag. Mitt schema har varit ganska fullspäckat tidigare år, så det känns knäppt att bara ha några få lektioner per dag! Men jag trivs!
 
Nu har jag mer tid till annat,
som att till exempel uppdatera min Flickr lite bättre! Älskar Flickr! Perfekt ställe för att finna inspo, men framför allt bibehålls bildkvalitén grymt bra. Länka gärna era photostreams :)
Kommentarer 0


STUDENT13

 
När vi ändå är inne på studenttemat..
Med tanke på balbilderna jag postade igår tänkte jag fortsätta i samma spår, denna gången med bilder från själva studentdagen. Gick igenom bilderna med ett leende på läpparna. Studentdagen var fylld av glädje, och det tycker jag att jag lyckades fånga ganska bra! Om ni vill se fler studentbilder finner ni dessa på min facebooksida.
Kommentarer 0


Take it in, feel it all and hold it

 
Äntligen söndag.
Det betyder att det är måndag imorgon och tillbaka till skolan. Hahah. Så har aldrig min tankebana gått tidigare, men jag har heller aldrig varit sängliggandes och sjuk i en hel vecka. Nu är jag uttråkad och längtar till skolan!
Kommentarer 2


Studentbal 13

 
 
Ett axplock av alla fina studenter på balen!
När jag var pigg nog att lämna filmtittandet för fotoredigering, visade det sig att jag hade hundratals orörda studentbilder. Rena guldgruvan för någon som vill hålla sig sysselsatt! Här har ni en liten del av studentbalen! (För er studenter, så kommer alla bilder inom kort ligga på Ållefestares facebooksida).
 
Kommentarer 0


Höst på ingång

 
September är här och sommaren är officiellt över.
Löven har sakta med säkert börjat få färg. Tranorna lämnar nu Skaraborgsslätten för att bege sig mot varmare breddgrader och vårt äppelträd är fullt med frukt. Höstkylan har vi däremot inte sett mycket av, Sverige bjuder på riktig sommarvärme och det är inte mig emot! Hoppas hösten fortsätter lika fin som den har inlett!
Kommentarer 0


Körtelfeber och matteplugg

 
Bjuder på en tre år gammal bild, i brist på annat.
Ligger hemma och är sjuk i körtelfeber. Varit sängliggandes i en vecka nu, men börjar äntligen repa mig! Det har varit ett riktigt helvete. Min hals har varit helt igensvullen och har varken kunnat prata, äta eller dricka. Samtidigt har jag haft ständig vätskebrist och haft behov av vatten - ser ni dilemmat? Har haft nada ork till någonting, och sisådär 20 filmer senare (ja, jag har faktiskt sett 20 filmer) känner jag mig såå uttråkad.
 
SOM TUR ÄR har jag tillfrisknat enormt mycket bara på några dagar och är skolredo på måndag. Nu ska jag bara ta igen all matte och fysik jag missat under veckan. Yaay..
Kommentarer 0