Aprilsol och fina vänner!

 I fredags blev det en spontantripp till min kära klasskompis Julias sommarstuga i Säm. Vi avnjöt en god middag på altanen med en fantastisk utsikt över sjön och solnedgången och bara hade det mys. Av oss åtta tjejer som var där, stannade fyra över natt och vi hade en riktigt härlig dag även på lördagen. Vi åt frukost på bryggan, tog oss en tur ut på sjön med eka och åror, solade massor och jag och Ellen tog oss årets första dopp i 14 varma grader. För första gången på länge knäppte jag massor med foton, dom kanske dyker upp här senare. Sålänge får ni en liten video:

 
 
Kommentarer 0


Västkusten

Idag saknar jag Kungshamn. Jag saknar mina vänner där. Jag saknar att bo med hela tjocka släkten och trängas med luftmadrasser överallt. Jag saknar att bara sitta på strandpromenaden och njuta av kvällssolen. Smögenbryggan. Jag saknar båtturerna med Zita. Utflykterna till Hållö och bad vid marmorsbassängen. Jag saknar att äta räkor på Skäret, på Göstas, på Nära Havet. Att springa allt vad jag kan i smögentrapporna och springa vilse i spåret. Jag saknar att åka båt i solnedgången. Att åka båt överhuvud taget. Att cykla till jobbet genom Väjern i soluppgången. Saltvattenlukten. Fiskmåsarna, ja, till och med fiskmåsarna saknar jag. Fina fina västkusten och mitt fina Kungshamn. Snart kommer jag tillbaka.
Kommentarer 1


God påske fra Trysil!

 
I veckan beslutade jag och Lisa oss för att hänga med Hannes upp till Trysil och fira påsken där.
Någon dag senare var vi iväg, spontana val blir alltid bra! Vi har haft 4 dagar med sol och klarblå himmel, skidåkning, afterski och påskfirande, och det har varit såå härligt! Påsken firade vi på Knettsetra där vi grillade och drack i solen med tusentals andra, främst norska studenter. Tydligen är det tradition att åka på skidresa över påsken när man ska ta studenten där. Detta visste jag inte innan, men blev glatt överraskad över vilket jäkla bra drag det var!
Nu är vi hemma på schlätta igen och det känns lagom uppmuntrande att behöva gå tillbaka till skolan imorgon. Men nu är det inte långt kvar, snart drar även vårt studentfirande igång på riktigt och efter denna helgen är jag uppvärmd och redo att köra!
Kommentarer 6


Friends

Har betat av 5 säsonger av Friends på alldeles för kort tid, men fortfarande har jag fem kvar. Yay!
Har legat på latsidan både vad gäller träning och plugg de två senaste veckorna. Ett fullspäckat schema och en förkylning som bara väntar på att bryta ut, har resulterat i att jag varje dag kommer hem helt utmattad utan ork till någonting. Påsklovet kunde inte komma mer passande! Några dagars vila och sen hoppas jag vara tillbaka på fötterna igen. Glad påsk på er!
Kommentarer 0


ÅRSMÖTE 14

 
Såhär såg det ut i onsdags på vårt årsmöte med elevkåren.
Nu är mitt år som ordförande slut, och vi i styrelsen har nu lämnat över till gänget på sista bilden (plus Jonatan som inte är med på bilden). Elevkåren har varit en stor del av min vardag det senaste året, så därför känns det både jobbigt och svårt att lämna bara sådär. Lyckligtvis har vi en överlämningsperiod kvar, vilket betyder att jag får hänga kvar ett litet tag till och hjälpa den nya styrelsen igång med arbetet!
 
En icke-elevkårare kan nog aldrig förstå hur mycket denna typ av engagemang ger en. Jag har utvecklats enormt mycket under året, både i arbetet och som person. Jag har lärt mig så ofantligt mycket, och BRA lärdomar som jag faktiskt kommer ha nytta av i livet. Att leda elevkåren under dess första år har inneburit mycket jobb, men samtidigt har jag haft så många roliga stunder och idag är jag väldigt stolt med vad vi har lyckats åstadkomma under bara ett år.

Nu ser jag fram emot att se kåren växa ännu mer och jag vill önska ett stort lycka till till våra efterträdare!
Elevkårssverige bara växer och växer och det gläder mig så mycket. Om du har möjlighet att engagera dig i en elevkår, gör det, du kommer inte att ångra dig!
Kommentarer 0