4

Bild1; från mitt nya gym. Fitness24Seven. Japp. Det är öppet varje dag, dygnet runt. Superpraktiskt i detta land där i princip allt är stängt på söndagar.
Bild2; Slottsparken. Här promenerar jag genom varje gång jag hälsar på Lisa. Tagen för några veckor sedan, när det fortfarande fanns löv på träden.
Bild3; Folktom tvärgata mellan Karl Johan och Stortorvet en sen vardagkväll. Här var jag påväg hem från en VIP-kväll på Weekday. Får en massa förmåner genom jobbet, n a j s!
Bild4; Akerbrygge. Tjuvholmen. En av få höstkvällar som vi haft blå himmel.
Kommentarer 0


December

 
Så då har vi redan kommit halvvägs genom december månad.
och jag tycker att det är SJUKT hur tiden kan svischa förbi så fort. Vid det här laget har jag börjat komma till ro ganska så bra här uppe. Jag börjar komma in i jobbrutiner, kommit igång med träningen igen, fått det ganska så mysigt i mitt lilla krypin och behöver inte längre använda google maps varje gång jag lämnar hemmet. December har inte varit allför generös med snöfall här i Oslo, men jag är ganska så glad så länge jag slipper. Att bege sig till jobb vid 06.00 är tillräckligt tufft som det är, utan snö och slask och massa minusgrader. Julstämning är det ändå! Julbelysning överallt (SÅ fint!!) och här hemma i kollektivet har vi skaffat oss både julstjärna och en liten gran. I fredags hade vi dessutom norsk julmiddag, med en liten touch av Sverige (äntligen hittat julmust!!). Himla mysigt!
Kommentarer 0