LEGENDER

 
Igår var jag i Stadsteatern och såg Legender,
årets upplaga av den vårkonsert som mitt gymnasie och musikprofilen har varje år. Har varit med och sjungt i skolkören de två senaste åren, men detta året har jag mina pianolektioner på körsångstiden och har därför inte haft möjlighet att vara med. Fick istället avnjuta showen från publiksidan, vilket var fantastiskt bra det också! Grymt impad av alla framträden och vilka talanger som finns på skolan. Inte minst min fina vän Sara som ni kan se på bilden!
 
Blogginlägg och bilder från tidigare års konserter hittar ni här, här och här.
Kommentarer 0


Masquerade ball

Ett inlägg från förra helgen som fastade i utkastet;
Idag har det varit spexfoto till studenternas yearbook (som kåren fixar, så grymma!). Jag hade på mig min jordgubbsdräkt som jag sydde förra året, kul att den kom till användning igen!
 
Idag firar vi även 90 dagar till studenten och det gör vi med en fet teknikfest med alla sex klasser på teknikprogrammet. Masquerade-tema dessutom. Bra fredag!
Kommentarer 0


Uppdatering

2 månader har gått, men det är inte mycket som har hänt. Det känns som om jag står stilla medan tiden bara rusar förbi mig. Hänger inte riktigt med. Mars? Redan? Känns som om det var häromveckan vi firade nyår.
Jag har hunnit fylla 19 och blev bjuden på gofrukost hos Lisa. På sportlovet tog jag och mamma en endagstripp till Kungshamn, där vi tittade till sommarhuset som blivit renoverat över vintern. Samtidigt passade jag på att söka lite sommarjobb. Har blivit bättre på pianot och har kommit igång med träningen ordentligt.
Att börja på Atlantica var ett av de bästa valen jag gjort. Träningen gör mig så mycket gladare, piggare och mindre stressad. För tre månader sedan var jag världens soffpotatis och idag kan jag uppriktigt sagt bli ledsen om jag missar något av mina favoritpass. Vem kunde ana det?
 
Kommentarer 0