Januarirusk

 
Det är för det mesta ganska grått och trist just nu. Längtar efter vårsol, parkhäng och ljusa morgonar. Tror nog Oslo kan vara en riktigt fin sommarstad. Havet finns ju nära, vilket egentligen är det enda jag behöver. Förhoppningsvis bjuds det på lite fler soltimmar än vad det har gjorts det senaste halvåret. Men det ska nog inte vara så svårt att uppnå. Nåväl, tiden rullar på fortare än någonsin så snart är vi nog där.
Jag har bestämt mig för att stanna i Oslo över sommaren och åtminstone en bit in på hösten. Övervägde först att att spendera ännu en sommar i Kungshamn, men istället blir det (förhoppningsvis) två semesterveckor på mitt favvoställe. Och lyckligtvis är det bara några ynka timmars restid mellan Oslo och Kungshamn, så det blir garanterat några över-helgen trips dit också. 
Kommentarer 0


20!!

 
...Och så fyllde jag äntligen 20.
Tonåren är över, nu officiellt vuxen? Nja. Det skulle jag inte säga direkt. Men bra känns det! Ett år äldre och förhoppningsvis har jag utvecklats och blivit lite klokare sedan 19-årsdagen. För mycket har hänt sedan dess. Jag har flyttat hemifrån, till och med utomlands (okej, till Norge, but still) och jag har skaffat mig en fast anställning och egen inkomst som jag livnär mig på. Är stolt! Födelsedagen har såklart firats ordentligt. Restaurangbesök på själva dagen i torsdags, premiärutgång på en trevlig oslobar i fredags och sist en stor hemmafest hos mig i lördags. I mellan detta har jag fått jättefina presenter, tårta, sång och blivit bjuden på supergod brunch. Och dessutom blev det ju lite firande i förhand när familjen var uppe på besök i förra helgen. Kort och gott, himla himla nöjd! 
 
 
 
 
Kommentarer 0