Höst på St. Hanshaugen

 
Sååå, två bilder från Oktober. Vackra vackra St. Hanshaugen!
Eftermiddagens mission har varit att försöka finna något sätt att göra en faded cross process effekt i Photoshop aka mitt favvofilter i VSCOcam som jag använder på varenda instabild numera. Men nja. Får inte till det. Har dessutom nyligen gått och blivit med Macbook och har inte ännu helt hajat hur operativsystemet fungerar. Och att gå från en baota-laptop på 17 tum till en Air på 13 är rättså jobbigt också. Blir smått galen men det ger sig. 
 
 
Kommentarer 0


Hem till schlätta!

 
..Och så var ännu en jul och år 2014 förbi. Denna gången vaknade jag upp i Oslo på julaftonsmorgon och åkte till jobbet för att göra ett kort pass, innan jag satte mig på tåget hem till schlätta. Det var inte alls så jobbigt som jag hade föreställt mig, men nog var det skönt att få krama om familjen när jag kom hem på kvällen. Firade med släkten i dagarna tre och hade en helt fantastiskt bra juldag med många kära återseenden. Kort sväng upp till Oslo igen för två jobbdagar och sen hemåt igen, för nyårsfir. Nu har jag varit hemma ett par dagar till och mest inte gjort någonting. Badat badkar, börjat läsa en bok och haft seriemarathon. Sådant där som man aldrig hinner annars. Himla skönt. Och lika skönt ska det bli att åka tillbaka, för nu börjar jag allt känna mig lite rastlös. 
 
Funderar på att, liksom andra år, göra en liten resumé av året, har trots allt hänt s j u k t mycket under 2014. Får se lite.
Kommentarer 0