The Royal Palace

Det konglige slott. Turistade lite när Anna var här på besök förra helgen!
Dags att damma av min Canon, nu får det vara nog med mobilbilder.
 
 
HELG! Och den snabbaste jobbveckan på läänge. Swish säger det bara!! Gött fast ändå lite läskigt. Ikväll väntar kusinmys, imorgon ska jag hänga med systrarna G och senare väntar 20-årsfir. Klockren helg! God helg vänner!
Kommentarer 0


Kreta

 

Ett litet ihopklipp från familjeresa till Kreta, maj 2015. Klicka på Vimeo för att se i HD!

Kommentarer 0


HEJ IGEN

 
En liten lägesuppdatering är väl på sin plats såhär i börja-blogga-igen-tider tänker jag!
Oslolivet är så bra. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Innan flytten gick tankarna något i stil med "okej, nu jobbar jag järnet och lever billigt, sen kan jag resa jävel och bara götta". Okej, så blev det ju inte riktigt. Oslo visade vara en oerhört trevlig stad och inte var det några som helst problem att spendera pengar här heller. Nåväl, en massa fina minnen rikare är jag och det är ju egentligen så mycket värdefullare. Såhär ett år senare har jag trots allt lyckats spara ihop en ganska rejäl reskassa som snart ska brukas. För nu är det faktiskt inte långt kvar alls! Knappa tre veckor har jag kvar i mitt Oslove. Aaaaah. Måste erkänna att det känns lite vemodigt att lämna allting här, även om jag har livets äventyr framför mig. En kan ju alltid komma tillbaka. Känns lite enklare att åka med den tanken i bakhuvudet. Men vi får se vad som sker, finns mycket spännande att göra därute i världen. Först väntar en långresa och jag är pepp pepp pepp!!
Kommentarer 0


Höst på wessels gate

 
Hösten är här igen med allt vad det innebär - kyliga morgonar, nya färger på träden, härlig höstsol varvat med regnrusk och myskvällar inne med tända ljus och varm choklad. Gillar't! Mitt bloggande det senaste året har varit nästintill obefintligt men det ska det bli ändring på nu! Back on track.
 
Kommentarer 2