Huacachina Oasis

 
Efter ytterligare några dagar i Cusco var det dags att fara vidare. Vi hade redan varit där bra mycket längre än planerat, men vi trivdes så bra (Cusco är fantastiskt!) och vi hade tid, så varför inte!
Nästa stopp var betydligt kortare. En natt i Huacachina, en oas i öknen. Vi tog en nattbuss och anlände på morgonen. Samma dag åkte vi ut med jeep i öknen för att prova sandboardning. Åkturen dit var som en berg-och-dal-bana. Vår chaufför körde som en galning över sanddynorna och det kittlade i magen hela tiden. Så himla kul hahah!!
Sen var det då dags att pröva sandboarding. Det var läskigt och jättesvårt, för det var inga små dynor vi skulle ned för direkt. Vi båda prövade att åka ståendes i alla fall, men det gick väl inget vidare dessvärre haha. Sanddynorna blev bara ännu brantare och ännu högre så då skulle man glida ner på magen istället. Lika kul det!
Vi återvände till vårt hostel, duschade bort all sand (den var ÖVERALLT) och hade en riktigt bra grillbuffé tillsammans med några andra på hostelet innan vi gick och la oss. Nästa dag gick inte vår buss till Lima förrän på eftermiddagen så vi tog en promenad runt oasen och en liten bit ut i öknen. Himla fint!!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback