Touchdown Sydney!

Så sen kväll den 28 december landade vi, jag och Matilda. Matilda är en jobbarkompis från Oslo som också ville göra ett Australienäventyr, så vi bestämde att åka tillsammans. I och med lika olika budget och därav lite olika planer, kommer dock inte hela resan vara tillsammans. Men de första fyra veckorna hänger vi ihop här i Sydney och det är jätteskönt att vara två såhär i början av allt. 12 dagar spenderade vi inne i stan på två olika hostels. På 790 George hamnade vi i samma dorm som två svenska tjejer som vi kom att hänga en hel del med, så det var kul. Helt OK standard, men hostellet hade inte direkt några sociala areor förutom köket vilket var lite tråkigt. Wake Up! som var nästa hostel, hade superbra standard. Kanske det fräschaste hostellet jag någonsin bott på (men utan tvekan det dyraste också). Var helt amazed över duscharna som var liksom familysize!! Lyxkänsla deluxe. Hamnade i dorm med en japan som snarkade något så ofattbart högt. Och non-stop. Jäkligt jobbigt men lite skrattretande också. Det var verkligen helt sjukt hur mycket han snarkade.
Tråkigt nog åkte jag på magsjuka redan andra dagen. Tycket det är lite lustigt att jag reser runt över helt Latinamerika i 8 månader utan en enda magsjuka, men åker på det första veckan i Australien. Men där ser man! Så kan det vara.
Hur som helst så sög det ju ganska hårt. Även om den kanske inte var så brutal, så kunde jag inte göra så mycket uppkommande dagar. Magsjukedag 3 var det dock dags att byta hostel. Hejdå snarkande japan och hej sa vi till Bondi Beach! Så jäkla gött att lämna staden och komma till stranden. Hostellet vi bor på nu är rätt ganska sunkigt men billigt och vi har träffat många sköna människor här, och det är ju det som spelar störst roll. Här blir vi nog en stund.

 
Bilder från ett grått men svettigt Sydney:
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback