Hejdå Bondi!

Har nu tagit mitt pick och pack och lämnat mitt så kära Bondi Beach för att resa Australiens östkust. Hade inte helt gått upp för mig hur många goda vänner jag har fått här förrän det var dags att krama alla hejdå. Lite jobbigt såklart, men ändå är jag så redo för någonting nytt.
Jag slutade jobba på caféet för två veckor sedan eftersom jag inte trivdes så bra. Caféet jag jobbade på var väldigt busy, speciellt under helgerna. Det fanns ingen chans att göra alla kunder nöjda då vi konstant var underbemannade. Att jobba i en så otroligt stressig miljö för den skitlönen som jag hade kändes helt enkelt inte rimligt, därför så lämnade jag. Tänkte först hitta ett nytt jobb, även om det bara skulle vara för ett par veckor, men istället valde jag att tidigarelägga min östkusten-resa då höstrusket redan hittat till Bondi.
Jag blev dock kvar i närmare två veckor och bara hängde runt. Gick på en yoga-workshop, fick äntligen gå ut och klubba på helgdagar (jobbat varje helg sedan januari), gick på marknad, mötte upp två aussie-killar jag mötte i Sydamerika, mötte upp en aussie-tjej jag träffade i Sydamerika och hängde på stranden när det gick. Vilket inte var så jätteofta. Vädret verkligen totaltvände och det har regnat otroligt mycket den sista tiden. Blev ganska så rastlös, så nu känns det skönt att vara på resande fot igen. Nu väntar 6 nätter i Byron Bay!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback